Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.767
Масна уградња у електробусе изузетног квалитета са блиског истока.
Ovo je već neki pomak, sada moramo pritiskati još jače da se ne usudi da se uopšte približi definitivnom ukidanju trolejbusa. Opozicija treba da organizuje ulične akcije i GSP treba da štrajkuje dok definitivno ne objavi da trole ostaju i uđe u proces njihove nabavke.Za trole je, realno, pokušao da se izvuče, kao da definitivna odluka nije doneta, već je otvorena mogućnost da se zamene elektrobusevima. Ali jasno je da je ovo "done deal", i već je danas Šapić nagovestio kakava će se retorika koristiti da se ova priča proguta - zaklanjaju nebo, stari su, kvare se, skupi su, komunistički su...
To ti je završena priča, džabe bilo kakav protest
Samo da dodam malu ilustraciju kako komunistički paćenici u Lozani nisu ništa načuli od naših novopečenih u buržuja:Teza da su trolejbusi "komunistički" je toliki debilizam da prevazilazi najveće bisere koje bi izjavio najtalentovaniji akademik sa naprdnjačke akademije mladih lidera. Znači da su Italija, Grčka, Turska, Bugarska, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Češka danas komunističke države?
Ja ti kažem da je to zavrseno i odavno odlučeno. Mogu ljudi da se bune koliko hoće, al ovo će izgurati do kraja kao i sa Lastom.Kada bi neko potpisao ugovor ili klauzulu da se linija 307 ukida jer nije isplativa, da li bi se pomirio sa činjenicom ili bi uradio nešto da to sprečiš?
kapacitet ovog zglobnog trolejbusa je fascinantanSamo da dodam malu ilustraciju kako komunistički paćenici u Lozani nisu ništa načuli od naših novopečenih u buržuja:
Је л постоје неки електро БМЦ-ови ? Ако може једно 100 комадаМасна уградња у електробусе изузетног квалитета са блиског истока.
Video je inače iz Ciriha a ne iz Lozane (bez obzira šta piše na početku). Izvor sam ja lično pošto ovde živim i koristim te trolejbuse često.kapacitet ovog zglobnog trolejbusa je fascinantan
Postoje, ali neće Strela uzimati Bmc nikad.Је л постоје неки електро БМЦ-ови ? Ако може једно 100 комада
Jedino ako ce otokar ili isuzu posto iveco i mercedes sigurno necePostoje, ali neće Strela uzimati Bmc nikad.
Neće Turke nabavljati, to ćeš videti, nije to Gsp nego Strela. Masno su plaćeni i bila bi bruka da 1.1. milijardu kupe neko jeftino tursko smeće. Naročito sam siguran da Otokar neće uzimati jer em što se nije pokazao kod Ćurdića i Transprodukta, a uz to nisu zadovoljni ni dizelima koje su oni uzeli.Jedino ako ce otokar ili isuzu posto iveco i mercedes sigurno nece
Hvala na ispravci Bio sam nedavno samo par dana u Lozani, pa sam se nje ovom prilikom i setio. To je, inače, veoma brdovit grad sa uskim ulicama. Agilnost, snalažljivost i tišina zglobnih trola ostavili su baš pozitivan utisak. Naravno, tražili su partijsku knjižicu da me puste da uđemVideo je inače iz Ciriha a ne iz Lozane (bez obzira šta piše na početku). Izvor sam ja lično pošto ovde živim i koristim te trolejbuse često
Videcu ja ali sta ce onda uzimati? E citara? Pola svojih autobusa uzimali sa raznih sajmova. Koliko ja znam e conecto ne postoji a cisto sumnjam da ce uzeti elektricnog iveca.Neće Turke nabavljati, to ćeš videti, nije to Gsp nego Strela. Masno su plaćeni i bila bi bruka da 1.1. milijardu kupe neko jeftino tursko smeće. Naročito sam siguran da Otokar neće uzimati jer em što se nije pokazao kod Ćurdića i Transprodukta, a uz to nisu zadovoljni ni dizelima koje su oni uzeli.
Ima li negde ceo dokument?
На основу коментара (мада вероватно су ботови) ми се чини да се не види предност тролејбуса у односу на електрични аутобус, они мисле да је е-аутобус напреднија верзија јер нема троле. Тешко ће ићи то објашњавање, поготово што је у Београду срозан углед тролејбуса услед неодржавања. Иронично, у једном коментару човек наводи да се Минск одрекао тролејбуса, а они имају 66 линија.Moj mali doprinos borbi protiv ove pošasti: upravo sam napravio YT kanal pod nazivom "Ne damo trole BG", i sa njega agitujem protiv ukidanja trolejbusa na Gangulinom kanalu. Pored svih njegovih psihijatrijskih dijagnoza, moram mu ipak priznati da nije zabranio komentarisanje videa, kao bukvalno svi naprdnjački funkcioneri koji tu mrežu koriste. Mislim da čak i ne briše kritičke komentare.
Napravite ako treba stotinu naloga, i dođite da me podržite, pošto me naprdnjački botovi ovde napadaju iako ne vređam nikog. Bolesno je na koji podljudski nivo neki ljudi spadaju, spremni su za neko bagatelno radno mesto ili dve crvene da brane čak i ovo ludilo. Dođite da pokažemo naprdnim dahijama da se većina beograđana ne saglašava sa njihovim zulumom, niti ćemo im dozvoliti da ovaj grad ostave bez trolejbusa samo da bi mogli masnije da ga pljačkaju.