Ja bih išao u vojsku ako bi mi dali besplatnu obuku za C,D i Cpc, ozbiljne su to pare za sve te obuke.
A da li je potreban cpc za prevoz tereta da bi mogao polagati za D, ili ti je samo potrebna C kategorija i onda možeš za D, pa radiš Cpc za prevoz putnikaOdavno GSP u svojoj režiji radi besplatno preko agencija prekvalifikaciju sa C na D. Nekada Rico, sad Tutto. Ugovorna obaveza je 24 meseca. CPC ide preko sporazuma ko već ima D, i opet je besplatno, a ugovorna obaveza je 12 meseci.
Pa ti prenesi ovim tvojima da počnu da kupuju normalna vozila i da ih bolje održavaju, pa se neće često kvariti.Šta @Bender Rodriguez poentira? Da trebamo da dignemo ruke od svega zato što se trolejbusi često kvare?
I ja bih, ali to se nece desiti. Ou i takodje evo jos jedna LEPE vesti za trole.Ja hoću da umesto troli trajno imam nove trole. A hoću i da Beograd trajno ne zaliči na Zagreb.
Kao što se ni vlaćanje linije 28 nije desilo.I ja bih, ali to se nece desiti.
Mlad si momak, polako, promenices misljenje vremenom
Bonus+Otpala vrata na troli
Ako je za utehu, nije vozilo sa linije 511.Otpala vrata na troli
Nema Kosmaj vozila za trolejbuske linije, tj neće imati od 1.9. kad krene seča vozila starijih od 15 godinaЕво шта ја видим да ће се десити, нажалост - гашење Дорћола, сеча свих тролејбуса, Космај улеће на тролејбуске линије, приватници остају у граду где јесу, а шире се на цео приград.