A информације о тим радовима нема на сајту секретаријата.Катастрофа.Išao sam do sekretarijata, javili su mi da su u Takovskoj radovi na kanalizaciji. To je pretpostavljam onaj raskopani deo ispred Kosovske
A информације о тим радовима нема на сајту секретаријата.Катастрофа.Išao sam do sekretarijata, javili su mi da su u Takovskoj radovi na kanalizaciji. To je pretpostavljam onaj raskopani deo ispred Kosovske
Zemun- 3284?219,280,283,501,950,3284,3309,3410 na 41A
Išao sam do sekretarijata, javili su mi da su u Takovskoj radovi na kanalizaciji. To je pretpostavljam onaj raskopani deo ispred Kosovske
Kakve to veze ima?! Leva traka funkcionise normalno nije kao da trola ne moze da prodje tuda. Jutros sam tu cekao prevoz. Lazovi.Išao sam do sekretarijata, javili su mi da su u Takovskoj radovi na kanalizaciji. To je pretpostavljam onaj raskopani deo ispred Kosovske
Pretpostavljam da je isključena struja zbog radova. Ako radi bager, mora da bude isključeno, jer šta ako zakači? Radi li 28? Prekidači su kod televizije i ispred Dušanove i u Svetogorskoj pred raskrsnicom, kako bi se odvojilo napajanje samo za raskrsnicuVerovatno jer je lakše manevrisati autobusom, kao i da ne dolazi do spadanja motki, a i kvarova trola na negodnom mestu. Mislim, to mi prvo pada na pamet. Branik možda može bolje da objasni razlog.
Da li možeš da napišeš te sekcije ali ako su negde propisane da preneseš taj dokument. Verujem da bi nam koristili za dalje.Onda je isključena sekcija Pionirski park - od RTS do Krunske, odakle počinje sekcija London.
Gb 2072 remontovan . Probna voznja.
Pogledajte prilog 191863