Pitanje novinara: Šta je sa tramvajima i trolejbusima, kada možemo da očekujemo kupovinu novih
Odgovor: Ne znam, ne možemo sve odjednom. Hoćemo da uzmemo 300 autobusa mi kao GSP, ali hoćemo i da privatne prevoznike uslovimo da i oni kupe nove autobuse. Tramvaje takođe hoćemo da kupujemo, ali ovakvo stanje je problem jer imamo Privremeni organ. Nemamo Gradsko veće koje to može kvalitetno da odradi i mnoge stvari nemamo. Tako da ne znam koliko će još da traje ovo stanje, ali Beograd je objektivno u ovakvom stanju od septembra. Mi smo prvobitno hteli 50 novih tramvaja, ali videćemo da li ćemo možda i više nabaviti uz garancije Vlade Srbije. Mi imamo sredstva odakle ćemo da isplaćujemo, kreditno smo dobri. Jeste nam ideja da to za nekoliko godina obnovimo. Što se tiče trolejbusa, oni su dvostruko skuplji nego autobusi, ali je pre nekoliko godina ta cela mreža rekonstruisana, čini mi se 10 miliona evra je dato. Stvarno je greota da je ne iskoristimo, ali mene nešto boli srce za nešto što… ali platićemo, šta da radimo.