Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.618
Миријево 2 као идеална окретница за тролејбусе.
Kako kažu oni na višim pozicijama, tako svi u sistemu javnog prevoza rade.A šta radi struka iz sekretarijata za javni prevoz? Jel se oni uopšte pitaju nešto ili samo Šapić, ili pak su i u tom sekretarijatu nestručni ljudi preko veze?
Jel to nestalo struje ili? Jel pukna kontaktna mreza? Jel se cuju kompresori na trolama? Po meni je ovo "sabotaza".Stoje trole u centru od Narodnog pozorista do Studentskog trga u oba smera.
Pogledao sam slike i skapirao sta je. Ne mogu da izmenim poruku jer nema opcije. Izvinite na glupom pitanju nisam odmah skapirao.Jel to nestalo struje ili? Jel pukna kontaktna mreza? Jel se cuju kompresori na trolama? Po meni je ovo "sabotaza".
Bundevica boje lila, u njoj si me draga ljubila..
Pogledajte prilog 187239
jedan se ja mislim i zapalioJa koliko znam, aktivno radi 8 zglobnih Bkm-ova, osim ako bas skoro u prethodnih mesec ili dva nisu crkla još 2. A za tramvaje imam radosnu vest za tebe, a to je da dobijamo donaciju iz Švajcarske u vidu 53 Schindler tramvaja sa 2 prikolice i to su ovi tramvaji sa videa
Srecno!U ludilu sam ovih dana oko spremanja za odlazak na doktorske studije, u sredu idem. Sutra verovatno kačim nove fotografije iz Dorćola.
Svakako i kad odem odavde, ostajem na forumu i kačiću fotografije gradskog prevoza iz grada u kome ću studirati (ne znam da li tamo ima trolejbusa) Pratiću sve novosti ovde, a i dolaziću u Beograd kod svojih na otprilike 2 meseca.
Mnogo mi je drago zbog donacije tramvaja. Uz nove tramvaje (ako ih bude) se nadam češćem tramvajskom prevozu, ali i dobijanju novih linija i širenju tramvajske mreže. Nadam se i novim i dobrim zglobnim trolejbusima da će me dočekati pri nekoj poseti.