lukander01
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 12.03.2021.
- Pohvaljen
- 1.418
Pokodana mreza na raskrsnici Takovske i Jase Prodanovica.
Sent from my SM-G981U1 using Tapatalk
Sent from my SM-G981U1 using Tapatalk
I naravno ostalih proizvodjaca, Maz 303T i tdZato Škodini Solaris trolejbusi sa autonomijom od 25km reßavaju probleme. Praktično su istovremeno autobus na struju i trolejbus.
Kada su imali mogućnost autonomije, imali smo je toliku da je mogla da pokrije dužinu skoro cele Kralja Milana, pa nismo bili zadovoljni, bilo nam je malo i nedovoljno.I kilometar dva autonomije rešava sve probleme i trolejbusa pravi idealno vozilo za gradski prevozI naravno ostalih proizvodjaca, Maz 303T i td
Mislim da je to sad kod skoro svih proizvodjaca norma. Na slici je dovoljno da ima i 100m autonomiju
Napisao sam da je na onoj slici i toliko dovoljno da se skloni sa kruznog toka... Sad skoro svaki proizvodjac nudi autonomiju od kilometra do 30, tako da je u sustini marka proizvodjaca manje bitna... Potrebni su novi trolejbusi.. Sad ako je stanje krize bilo bi dobro i ove modernizovati, i resiti koliko toliko probleme koje imaju..Kada su imali mogućnost autonomije, imali smo je toliku da je mogla da pokrije dužinu skoro cele Kralja Milana, pa nismo bili zadovoljni, bilo nam je malo i nedovoljno.
To je logicno jer ne donosi zaradu kriminalcima koji upravljaju Beogradom i njihovim pomagacima iz "opozicije".Sutra se usvaja budžet grada Beograda za 2023. godinu, za razliku od prošle godine nije predviđena nabavka trolejbusa. Izgleda da je odluka gradske vlaste da polako odumre trolejbuski podsistem.
Kao prvo,radim tamo i znam da nisu skinute.Mogu biti lose zato sto nema drugih za zamenu.Da li znas razlog slepa?Kao sto napisah,samo u slucaju nestanka struje da se pomeri da ne ometa ostali saobracaj,ukoliko je to moguce.Ako je kvar dzaba autonomija.Ako baterije nisu skinute, kako je onda moguće da su korišćene samo na početku njihovog eksploatisanja, a već godinama trole po gradu kada stanu, ne mrdaju ni milimetar bez da ih neko vozilo odšlepa?
Za 12 godina nisam ni jednom video da koriste.Autonomija je predvidjena da se koristi samo u slucaju krajnje nuzde.U slucaju ove dve ulice koje si naveo,iskoristice je samo da pomeri vozilo da ne blokira raskrsnicu sa Kneza Milosa ili sa Francuskom.@KizaS Koliko puta za ovih 12 godina si video da koriste baterije i IZVAN depoa?
Ja svega 3 puta za 12 godina. Cak ni kada bi se usled kvara na jednom segmentu mreze redjali duz Kralja Milana i Kolarceve, ne bi mrdali nego bi stajali ko krave i cekali. I blokirali i jedni druge i saobracaj.