Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.252
Poslednja izmena:
Mada se naravno slažem, a i sam bih kupovao najradije isključivo Solaris, moram ti reći da se u Dubaiju - stoput bogatijem od nas - navozah kineskim busom... za čijim upravljačem je bio Pakistanac u Adidas papučama
Mislim da u Finskoj kinezi dobijaju posao zato što nude stvarno najoptimalniju ponudu, u zemlji nemaju velike probleme s korupcijom…Mada me čudi malo da jedni Finci uzmu od njih. Em što imaju Evropu tu ispod, em što imaju i Rusiju i Belorusiju (ako su želeli da prođu jeftinije).
Lično gajim veliku rezervisanost prema kineskim vozilima. Prvo zato što imaju oni dugi niz afera i lažiranja nekih statistika i rezultata bezbednosnih testova. Drugo, što i dalje imaju previše ispada i slučajeva da se neko žali na njihova vozila.
I Danci su kupili 55 Yutonga.Mislim da u Finskoj kinezi dobijaju posao zato što nude stvarno najoptimalniju ponudu, u zemlji nemaju velike probleme s korupcijom…
Ja ih isto ne volim, vidi se iz priloženog kakvi su naši kineski autobusi. Samo što je, na primer između našeg higera i nekog finskog BYD i sl, razlika evidentna. Pritom je higer jedna od niskobudžetnijih kineskih varijanti.Pogledajte prilog 128019
To je normalno. Uvek tako neki polasci idu do stare okretnice. Tako nekad i 7 ide do Taša pa je 7L.Danas sam video trolu sa oznakom 41L i natpisom da saobraća do stare okretnice. Zbog čega je ta linija ponovo skraćena?
I šta ako je nekom putniku iz centra odredište Banjica 2 ili Pet Solitera? Može onda da šipči pešice 2 kilometra od stare okretnice do tamo. Tačno je da se službeni red vožnje GSP uglavnom ne poštuje, ali rešenje za to sigurno nije ovo sakaćenje linija.@Užice
Ti kao da živiš u Užicu, a ne u Beogradu.
Skraćenje trola do Banjice i Crvenog krsta je uobičajeno kada je potrepno uklapanje u red vožnje. Ovo je u poslednje vreme izraženije, zato što se češće ili u roku od 5 minuta prođe nekoliko trola, pa ih nema duže vreme, ili se desi da bude kolona od 3 - 4 trole, pa onda nema duže vreme. A sve je to posledica "stručnog kadra" koji je "po preporuci" zapošljen, pa onda kao jedino rešenje vide da neku od trola u koloni krate.
Autobusi se u tim slučajevima šalju da bez putnika pređu određeni deo trase. Trole ne mogu da se prestižu međusobno i zbog toga idu skraćeno da bi se uklopile u red vožnje.I šta ako je nekom putniku iz centra odredište Banjica 2 ili Pet Solitera? Može onda da šipči pešice 2 kilometra od stare okretnice do tamo. Tačno je da se službeni red vožnje GSP uglavnom ne poštuje, ali rešenje za to sigurno nije ovo sakaćenje linija.
Nema smisla da se 40 i 41 krate ka Slaviji.40 и 41 крате трасу на Славији.
40 i 41 idu na 5 min (lupio).I šta ako je nekom putniku iz centra odredište Banjica 2 ili Pet Solitera? Može onda da šipči pešice 2 kilometra od stare okretnice do tamo.
Jasno je zbog političke situacije da neće biti ruske niti beloruske proizvodnje.Rok za podnošenje ponuda za kupovinu novih trolejbusa pomeren je sa 04.03. na 11.03.