Došlo je do izmene u konkursnoj dokumentaciji. Ovaj uslov je izbrisan.BKM otpada zato što je uslov prodatih 20 trolejbusa sa baterijama u EU i EEA u poslednje tri godine.
Isto, samo mi je cudna i sumnjiva Vesiceva poseta skodi prosle godineMa da ja sam svakako ubeđen da sns sigurno neće uzeti ništa normalno i nadam se da će im ovo biti poslednji namešteni tender koji će dobiti neka fantomska firma.
Ne mora da znači. Nisu valjda prodali trolejbuse nekoj državi iz EU.Znači novi BKM - ovi nam dolaze.
Da li si uopšte pročitao post na koji sam odgovorio?Ne mora da znači. Nisu valjda prodali trolejbuse nekoj državi iz EU.
Solo taj noviji je i prekratakIzmeđu oslatog da. Model koji im ispunjava taj uslov, ima prednja vrata iza prve osovine, a na solo verziju se ne mogu ugraditi troja vrata, svaka širine minimalno 1,2 metra.
To je verovatno HigerEvo upravo stigli odgovori na pitanja, neko je tražio da se u brojci od 20 vozila računaju i elektrobusi. Odbili su.
Napravili su sigurno više. Poslednja narudžbina za Sofiju je 30 kom sa baterijama koje mogu preći do 12km. Drugo je pitanje koliko te baterije stvarno mogu preći...I ne zelim da dajem lazne nade ali nisam siguran koliko je (i da li je uopste) skoda proizvela trolejbusa sa autonomijom vise od 5km u poslednje 3 godine, tako da je, mozda i nadam se, sklonjeno i zbog njih.
Skode solarisi uglavnom imaju male baterije, cisto za obilazak prepreka itd