Jedno kupatilo,sanjar":1fyon6h9 je napisao(la):A pitanjce jedno, jel ovaj jednoiposoban stan sa slike ima jedno ili dva kupatila?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Inace ih oni zovu dvosobnim 51kv
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedno kupatilo,sanjar":1fyon6h9 je napisao(la):A pitanjce jedno, jel ovaj jednoiposoban stan sa slike ima jedno ili dva kupatila?
Ova skroz levo u cosku je trafostanica za objekat 2. Druge 2 ne znam sta su.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764935#p764935:25btaxn2 je napisao(la):dalibor » Pon Avg 10, 2020 10:58 pm[/url]":25btaxn2]Pozdrav,
Da li se mozda zna cemu ce sluziti ove prostorije u garazi? Jesu li to zajednicke prostorije ili mozda ne?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
To bi bilo super, ali ne znam koliko je realno da se svi složimo.sanjar":3li7wz6w je napisao(la):Jel neko pitao da li ce moci da se uradi po pitanju nekih tendi na terasama ili nesto slicno, bilo bi lepo da svi moraju isto kao sto je u west 65
Isto sam se i ja pitao pa proverio, daikin spoljne su iste dimenzije i 9 i 12.Swimmer":9danya0x je napisao(la):Nesto su mi mnogo male te spoljne jedinice za klimu. Nigde nije pisalo koje su ali cini mi se po dimenziji spoljne da je 9-tka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
zemunac zvani":o56uv2bl je napisao(la):Klime u GG su 12 i nisu inverter....a sto se tice tri nove klime su isto 12 i nisu inverer....100% proverena informacija....