Šta je novo?

Tri nova kružna toka na Novom Beogradu kod TC Ušće

Stizu semaforiii
ali zato na YT idu sponzorisani oglasi Gangulpase Beznijiskog kako ispunjava obecanja i unapredjuje saobracaj (a glavni kadrovi na ovom nesrecnom KT)
naravno ni jedan kadar guzvi koje su vece nego kad se rekonstruisala gazela a most na Adi jos nije bio izgradjen
bes me hvata od majmuna na vlasti i od majmuna koji im to omugavacju (glupog naroda)

Koliko mi je drago što na NBGD moram samo u krajnjoj nuždi.

Jeste urbanizacija upropastila generalno BG ali imam u svom okruženju 2 velika TC, 3-4 Lidla, većinu dešavanja su stavili u Beton halu ili BNV.

Poslednji put kad sam prešao most i otišao na NBGD je bilo u maju ove godine i to zbog Rammsteina.

Kad vidim ovo šta su napravili i šta će tek da prave sve da se i NBGD odvoji u posebnu državu neće mi biti žao😂

🤣🤣🤣 brate mili…aj onda mozda stave iste i na Slaviji i Autokomandi (trg oslobođenja)…tamo će bar biti boljitak postojeceg stanja a ovde su sami kreirali problem koji bi sad da reše novim semaforima
Meni se čini da će oni na kraju da ugase taj kt i vrate stanje kako je bilo:ROFLMAO:

Verovatno se Šapić zaglavio u gužvi ispred kružnog toka pa je naredio da se postave semafori.

Samo tako mogu da objasnim zbog čega su tako brzo i nenajavljeno pretvorili kružni tok u - semaforizovani kružni tok.

Наравоученије:

Не поставити на место градоначеника неписмене нељуде, никада одрасле који о судбини града одлучују импулсивно, на основу примарних емотивних надражаја.

Модус операнди - Шопинг у тржном центру незадовољне климактеричне жене.

Кандидат за будућег председника Републике Србије, дефинитивно!

Наравоученије:

Не поставити на место градоначеника неписмене нељуде, никада одрасле који о судбини града одлучују импулсивно, на основу примарних емотивних надражаја.

Модус операнди - Шопинг у тржном центру незадовољне климактеричне жене.

Кандидат за будућег председника Републике Србије, дефинитивно!
Први део апсолутно тачан, но - последњи је тачан само у случају да се се сам кандидује. СНС ће га баш због те импулсивности и одбацити, јер је код њих свака акција плод подлог подилажења и прорачунатости. Осим тога, народ воли јадне, сажаљиве вође, а не видим да је икоме жао Шапића.

Neće da ga vrate na staro jer bi ispalo da Gangula priznaje grešku, a taj film nećemo gledati.

Neće da ga vrate na staro jer bi ispalo da Gangula priznaje grešku, a taj film nećemo gledati.

Kako da vrate na staro, da opet dovedu mehanizaciju? Ostaviće to tako. Srbi još nisu spremni za KT, pa će dodati semafore. Izgleda da je Grad opet bio ispred vremena... Eventualno za neke buduće generacije da ostane...

Šalu na stranu, da smo neki kreativni narod, pa bar taj KT da se dekoriše lepo da bude bar nešto od toga... Ali, nismo. Semafor će biti podsetnik još jednog promašaja.

Ali neće ni samafor rešiti problem.
U odnosu na staro rešenje, mogli su da urade bolji program za semafor ili denivelaciju.
KT ima smisla jedino ako je ideja bila USPORAVANJE saobraćaja.

Vrh