ali zato na YT idu sponzorisani oglasi Gangulpase Beznijiskog kako ispunjava obecanja i unapredjuje saobracaj (a glavni kadrovi na ovom nesrecnom KT)
Semafori će samo raditi u špicu, navodno će ostatak dana samo da trepću žuto. Genijalno!
brate mili…aj onda mozda stave iste i na Slaviji i Autokomandi (trg oslobođenja)…tamo će bar biti boljitak postojeceg stanja a ovde su sami kreirali problem koji bi sad da reše novim semaforima
Meni se čini da će oni na kraju da ugase taj kt i vrate stanje kako je bilobrate mili…aj onda mozda stave iste i na Slaviji i Autokomandi (trg oslobođenja)…tamo će bar biti boljitak postojeceg stanja a ovde su sami kreirali problem koji bi sad da reše novim semaforima
Kad bi kod nas bilo odgovornosti.Bilo bi lepo sad da mediji pozovu onog istog inženjera što je pričao kako je kružni tok vrh za komentar
Први део апсолутно тачан, но - последњи је тачан само у случају да се се сам кандидује. СНС ће га баш због те импулсивности и одбацити, јер је код њих свака акција плод подлог подилажења и прорачунатости. Осим тога, народ воли јадне, сажаљиве вође, а не видим да је икоме жао Шапића.Наравоученије:
Не поставити на место градоначеника неписмене нељуде, никада одрасле који о судбини града одлучују импулсивно, на основу примарних емотивних надражаја.
Модус операнди - Шопинг у тржном центру незадовољне климактеричне жене.
Кандидат за будућег председника Републике Србије, дефинитивно!
Да ли се одустаје од осталих КТ?
A špic tokom celog dana.Semafori će samo raditi u špicu, navodno će ostatak dana samo da trepću žuto. Genijalno!
Će dobijemo i kružne tokove i semafore i ležeće policajce i saobraćajce koji će da regulišu saobraćaj.To je dobro pitanje... Valjda odustaju, nećemo valjda dobiti još dva KT sa semaforima.
Daj Bože.Meni se čini da će oni na kraju da ugase taj kt i vrate stanje kako je bilo
Neće da ga vrate na staro jer bi ispalo da Gangula priznaje grešku, a taj film nećemo gledati.
All inclusive! Mislim da je to vrlo moguće, zapravo verovatnije nego što možemo da zamislimo.Će dobijemo i kružne tokove i semafore i ležeće policajce i saobraćajce koji će da regulišu saobraćaj.