2012":1gpxwn99 je napisao(la):Pa kako možeš da sudiš na osnovu jedne slike?,a mi imamo i dalje dobre inžinjere nismo Bantustan... :kafa:
Nije jedna nego čitav set slikAPa kako možeš da sudiš na osnovu jedne slike?
Нисмо видели? Можда ти ниси ништа видео, неки други јесу.2012":3jhdhc6m je napisao(la):Malo si preterao sa kritikom projekta kojeg zapravo zvanično nismo ni videli..niti ga je neko obrazložio sa stručne strane..
2012":3brbfv68 je napisao(la):Cim saobracajci kazu da je sraman onda obecava..da ce biti dobar projekt koji je vodio racuna i o metrou. :kafa:
A saobracjaci su se kao konsultovali sa strucnom javnoscu, kada su pravili most na Adi i saobracajnice..na pogresnom mestu.. :wink: Sada je kasno za kukanje,izgleda de neki tek sada shvataju da se promenila ekipa..
У ком ти универзуму живиш, волео бих да знам. Па једна грана саобраћајаца (друмска) је и наметнула то саобраћајно решење које ће једино да убрза друмски превоз а посраће се по свим осталима. А чак ни сви друмски саобраћајци се не слажу да је ово добро. Будући да се "екипа" променила а пројекат није био на ревизији, паметноме доста.2012":zs9co9di je napisao(la):Cim saobracajci kazu da je sraman onda obecava..da ce biti dobar projekt koji je vodio racuna i o metrou. :kafa:
Променила се политичка екипа али другачији концепт развоја града још увек нисмо видели - чекамо изборе. Што значи да друмска мафија и даље хара Београдом. Будући да нико сем тебе не види да се нешто променило ми говори да си само приземни провокатор.2012":zs9co9di je napisao(la):A saobracjaci su se kao konsultovali sa strucnom javnoscu, kada su pravili most na Adi i saobracajnice..na pogresnom mestu.. :wink: Sada je kasno za kukanje,izgleda de neki tek sada shvataju da se promenila ekipa..
Ово му је више форумаша тражило у више наврата и никада нас није удостоио било каквог образложеног става. Могуће је да нема ни капацитет ни копетенције за било какав став. Све што уме су провокације, прављење од овог форума дечију сликовницу а сваку дискусију доведе на ниво спрдње.Karlo del Ponte":prtve2ek je napisao(la):@2012дефиниши свој став.