Дошљак
Professional
- Učlanjen(a)
- 31.10.2014.
- Pohvaljen
- 55.737
Ево да цитирам Н1:
Ево још један занимљив детаљ:
Баш ме интересује како то мисле да изведу. Moja предпоставка јесте да ће да страда дрвеће уз Београдску и Краља Милана, а да ће дрвеће у делу парка ка задњим фасадама зграда у Краља Милутина да буде у оквиру дворишног парка, тј. да ће кроз Митићеву рупу бити неки пролаз попут Безистана само без крова.
Kada je reč o saobraćajnicama, neće biti većih promena. Planirano je zadržavanje regulacije svih pomenutih ulica kao u postojećem stanju, izuzev Beogradske ulice čija je regulacija proširena u delu ka Trgu Slavija u skladu sa implementacijom prvonagrađenog konkursnog rešenja.
Ulica Svetozara Markovića ostaće u postojećem stanju, ali se planira koso umesto upravnog parkiranja.
Ево још један занимљив детаљ:
Takođe, dodaje se, imajući u vidu postojeće korišćenje predmetne lokacije, a u skladu sa prvonagrađenim rešenjem, u planu je gradnja pešačkih koridora kroz Mitićevu rupu, odnosno budući stambeno-komercijalni blok. Postojeća kvalitetna vegetacija uklopiće se u novoplanirano pejzažno-arhitektonsko rešenje.
Баш ме интересује како то мисле да изведу. Moja предпоставка јесте да ће да страда дрвеће уз Београдску и Краља Милана, а да ће дрвеће у делу парка ка задњим фасадама зграда у Краља Милутина да буде у оквиру дворишног парка, тј. да ће кроз Митићеву рупу бити неки пролаз попут Безистана само без крова.