Puno bu**** sada vozi i u Bulevaru duz tramvajske bastice i usporava tramvaje.Naravno komunalna i saobracajna policija nece da reaguje jer imaju pametnija posla.belgrey":1uhvr4tb je napisao(la):A šta je to vozilo radilo u tramvajskoj baštici?
Bilo je i ranije javljanja da farovi ne rade, pa sam i ja to dva puta pomislio gledajući CAF-a, dok jednom na okretnici nisam prilazeći ukapirao da su mu farovi jako usmereni (valjda su od LED dioda) i sa strane izgleda kao da je neispravan, a kad ga pogledaš spreda sve je OK!Bonvivan":1fvexygj je napisao(la):Sinoć oko pola devet videh 1506 kod Hayata,nažalost nisam se vozio u njemu nego sam ga silom prilika pratio do buvljaka kolima.Sve lepo i sjajno,meni čak lepše izgleda noću nego danju onako pun svetla unutra.Ali,mora nešto da fali,od 4 prednja svetla jedno ne radi,pomislih,majku mu ,pa zar na svemu moramo da dokazujemo koliko smo aljkavi.
dziggy":bef2uvpb je napisao(la):i opet dosadnog pitanja: da li ima neko link sa onim redovom voznje gde je ucrtan polazak CAFova?
omega":1bjbtn4r je napisao(la):Bilo je i ranije javljanja da farovi ne rade, pa sam i ja to dva puta pomislio gledajući CAF-a, dok jednom na okretnici nisam prilazeći ukapirao da su mu farovi jako usmereni (valjda su od LED dioda) i sa strane izgleda kao da je neispravan, a kad ga pogledaš spreda sve je OK!Bonvivan":1bjbtn4r je napisao(la):Sinoć oko pola devet videh 1506 kod Hayata,nažalost nisam se vozio u njemu nego sam ga silom prilika pratio do buvljaka kolima.Sve lepo i sjajno,meni čak lepše izgleda noću nego danju onako pun svetla unutra.Ali,mora nešto da fali,od 4 prednja svetla jedno ne radi,pomislih,majku mu ,pa zar na svemu moramo da dokazujemo koliko smo aljkavi.