S obzirom da se radi na vodovodu i kanalizaciji( opet™ ) u Požeškoj, neće još. A da li će se vratiti na vreme, možemo samo da pretpostavimo sa 3 reči. Da, možda, ne.Јел се од сутра враћају трамваји на Баново брдо?
Враћени. Јутрос видех 13.Јел се од сутра враћају трамваји на Баново брдо?
Ekipa za zanošenje oko bandera otišla na odmor. Jbg.Више не вози турски трамвај. Више се и не прича о њему хах..
Šta, danas uopšte nije izlazio u saobraćaj?Више не вози турски трамвај. Више се и не прича о њему хах..
Sve je ovo postalo crni humor. Čas vozi, čas skrati smenu. Ko je uspeo da se provoza, svaka mu čast.Више не вози турски трамвај. Више се и не прича о њему хах..
Nema ga uopšteŠta, danas uopšte nije izlazio u saobraćaj?
Meni je lično jako čudno na koji način se ovaj tramvaj promoviše.Sve je ovo postalo crni humor. Čas vozi, čas skrati smenu. Ko je uspeo da se provoza, svaka mu čast.
Lepe i detaljne recenzije sam pročitao ovde.
Za napomenu, još uvek nisam uspeo da se provozam novim tramvajem, ali nema veze.
Ako budem ikad imao vremena, mogao bih da se provozam. Dovoljne su bile gore recenzije napisane.
Da li je uopšte vozio Turčin za vikend? Nisam ga pronašao. Smatram da nije vozio.
Daj da se spreme još 2 tramvaja da izađu i vidimo gde će oni saobraćati.
Drago mi je da je puno više CAF-ova osposobljeno i opet krstare po Beogradu.
Nema ga uopšte![]()
Info od vozača iz Centrale je zbog onog poteza u Bulevaru gde su šine katastrofa i da će tu samo ponekad upadati. Verovatno ne žele da se tramvaj odmah raskanta po onim kraterima. U Vojvode Stepe ne ide jer moraju da se prošire peroni na stajalištima, pa ćemo ga onda možda gledati na 9L i 10.Meni je lično jako čudno na koji način se ovaj tramvaj promoviše.
Prva stvar je što je novi tramvaj u Beogradu zaista velika stvar. Kakav god da je novo je vozilo i realno osveženje posle dugog niza godina, pa sam lično očekivao da će nam vaterpolista malo više to natrljavati na nos.
Druga stvar je linija na koju je pušten u saobraćaj. Zašto baš 12L? Da se razumemo, solidno je popunjena linija, ali svakako ni približno koliko prosečna linija sa Ustaničke. Očekivao sam ga pre na nekoj mnogo opterećenijoj liniji poput sedmice ili da se šeta po linijama bez redovnog zaduženja. Možda postoji neki razlog za ovo a da nisam to ispratio.
Treća stvar je uopšteno pojavljivanje u saobraćaju - danas ga ima, sutra je tu samo prepodne, preksutra samo popodne, naksutra ga uopšte nema itd. Malo čudno za potpuno nov tramvaj od kog se očekuje da je svakodnevno u redovnom saobraćaju, pogotovo što ima redovnu liniju.
I končarevi tramvaji za Letoniju su nedeljama sporadično ulazili u saobraćaj dok se nisu odradila sva podešavanja i testovi.Treća stvar je uopšteno pojavljivanje u saobraćaju - danas ga ima, sutra je tu samo prepodne, preksutra samo popodne, naksutra ga uopšte nema itd. Malo čudno za potpuno nov tramvaj od kog se očekuje da je svakodnevno u redovnom saobraćaju, pogotovo što ima redovnu liniju.
A što si maliciozan? I što mi poturaš reči koje nisam napisao.Јел? Исто? Значи нови трамвај ће ускоро у БКА и у Војводе Степе.![]()
Било би супер да се ово направи, као што то имаш на аеродрому или железничким станицама, али поред ових неспособњаковића, тешко ће се то остварити.Predlog za sistem informisanja putnika u tramvajima, ukoliko bi mastali da bi do njegovog formiranja u vidu ekrana ikada doslo. Ukoliko neko od nadleznih ovo gleda.
Pogledajte prilog 247181
Шта ће нам толико кружних токова и возила? Нама требају тролејбуси и трамваји, а не још смога и издувних гасова. Ми имамо делимично завршен метро, и то је све. Толико новца се потрошио на ове глупости, могли смо да завршимо метро да буде пандан московском. Ко га није видео, ево како изгледа.Čak je u zadnja 3 minuta spomenuo da rade projekat za ukidanje tramvaja u BKA da bi se dobile još 2 automobilske trake, nije samo do kraja jasno da li je mislio na baš ceo bulevar ili deonicu od Cvetkove Pijace do Ustaničke. Sve je bolesniji i bolesniji, j****i ga automobili i kružni tokovi.
Očigledno da gradske vlasti na primeru CAF-a nisu ništa naučile. Španac isto nije mogao na mnoge deonice, ali nisam verovao da će tako nešto, a možda i gore, da se ponovi.Имаш тенденцију да нормализујеш многе катастрофалне процесе у шинском саобраћају у Србији односно увек се хваташ за делове тих процеса који ти дају простора за то. И овде си написао: "Sve je izgledalo identično kao što se dešava kod nas sa turcima".
А турци не могу у два кључна булевара читавог трамвајског система. Није се десило никада нигде осим наравно овде.