Šta je novo?

Tramvaji

Nema potrebe ni da je čekaš. Vrlo verovatno će za garažu, kao i mnogi drugi tramvaji jer u 18h počinje blokada svih raskrsnica u Omladinskih brigada, uključujući i kružni tok.

viber_image_2025-07-31_09-27-27-913.jpg

Poslednja izmena:
https://www.bgprevoz.rs/storage/dokumenti/moduli/58/6pekI8dYxpJuDnu5bdE6QZuFi0RaJWUmvhhXymuZ.pdf
Предвиђено је ширење мреже кроз Теразије, Краља Милана, Трг Републике и Студентски трг + према Бежанији, Видиковцу и Миријеву + трола до Церака..
Tako je bilo 2015, sada je verovatno predviđeno potpuno čupanje pruge i predavanje svih linija Streli.

Malo postaje komično, em puste 1, em radi na besmislenoj liniji, em ne izdrži ne dvocifren broj sati u saobraćaju.

Ja se radujem novim tramvajima i niko to neće da mi pokvari.

Šta ne valja, da se popraviti.

Šta su pokrali, oduzećemo im kad ih zatvorimo.

Srećni svima novi tramvaji posle toliko godina i da ih ima što više.

Meni tramvaj izgleda dobro.

Nervira me što košta toliko, ali već smo se navikli da sve plaćamo bar 30% više u odnosu na ostatak sveta jer treba nekako namiriti mafiju.

Daj bože da je zaista kvalitetan i da neće da se raspadne posle pet godina.

Sad se setih još jednog bitmog aspekta zašto je bitna pruga kroz Parisku i Pjarona de Mondezira, a to je da nam je on jedini alternativni pravac u slučaju da iz nekog razloga Nemanjina ne može da bude prohodna ili se nešto desi sa mrežom na tom delu (bilo da je nestanak struje, bilo da su radovi na mreži).​

Vrh