za jednu i po osobuOvo opet ona 1,5 mesta? Što to mrzim kad vidim, jel to predviđeno za jednu ili dve osobe?
Meni se čini da je ova na tramvajima tamnija nijansa nego na BMC i Otokarima.Odvratna mi je ova tamno plava boja. Znam da je ona deo brendinga grada, ali uopšte ne stoji ni tramvajima ni autobusima. Trebalo je da se ide na drugačiju nijansu.
Jedna odrasla osoba, eventualno odrasla osoba + dete.za jednu i po osobu
Jel ovo slikano popodne, ili je iz misterioznih razloga opet povučen u garažu još tokom prve smene?Pogledajte prilog 246421
Pobeže bezveskaja mali je ovaj displej pozadi ili samo izbor fonta los
Ljudi sve više jedu i sve manje se kreću, pa se i tramvaji prilagođavaju veoma debelim ljudima. Mogli bi i avioni da prate taj trend.Ovo opet ona 1,5 mesta? Što to mrzim kad vidim, jel to predviđeno za jednu ili dve osobe?
Ma jok, hoćeš da budeš prase, kupi dve karte... E sad, prevoz je trenutno džabe, pa mu dođe na isto, pa ko mora nek sedne na dva mesta.Ljudi sve više jedu i sve manje se kreću, pa se i tramvaji prilagođavaju veoma debelim ljudima. Mogli bi i avioni da prate taj trend.
Jbg,sa mojih 2 metra i 120kg kad sednem na ta sedišta,nešto se slabo ljudi cimaju da mi kažu da se skupim kako bi seli pored mene. Mislim evidentno je da nema mesta za oboje.Ma jok, hoćeš da budeš prase, kupi dve karte... E sad, prevoz je trenutno džabe, pa mu dođe na isto, pa ko mora nek sedne na dva mesta.
Edit: Ustvari, meni i ne smeta da je ovo sedište za jednu osobu, ali bilo bi lepo da stoji objašenjenje "Namenjeno za JEDNU osobu.", kako majmuni ne bi insistriali da se uvale kad neko tu već sedi.
Kobajagi za majke sa decom i invalide.Ovo opet ona 1,5 mesta? Što to mrzim kad vidim, jel to predviđeno za jednu ili dve osobe?
Fotkano je tačno u 15:52
Povučen je oko 5.Jel ovo slikano popodne, ili je iz misterioznih razloga opet povučen u garažu još tokom prve smene?
Jel to neka fora da odmah po prolasku najkritičnijeg špica povlače tramvaje najvećeg kapaciteta i do ponoći ostavljaju samo Katice na glavnim linijama? Ja sam CAF na ulici viđao i u 19 i 21 uveče. Zanima me da li postoji neki poseban razlog zašto Bozankaja ne vozi celodnevno već drugi dan kako je puštena u saobraćaj?Povučen je oko 5.
Propustio sam, ima li obrtna postolja?
Kakve veze ima ,,botovanje” sa tramvajima? Zadrzi svoje politicko opredelenje za sebe…Ja ne verujem koliko botova mi se pojavilo na kanalu. Svi oni što redovno botuju kod Gangule su prešli kod mene. Uvek isti likovi...
Koliko li ih plaćaju?
Dođu na video posvećen tramvaju i zahvaljuju se Vučiću/Šapiću što nam je kupio tako lepe tramvaje i kritikuju "blokadere"...Kakve veze ima ,,botovanje” sa tramvajima? Zadrzi svoje politicko opredelenje za sebe…
1. Nije on uveo politiku već botovi koji bukvalno ostavljaju komentare počevši od najbanalnijih poput "Šapić je car" do onih u kojima koriste nabavku novih tramvaja za promociju SNS i njihovog rukovođenja Beogradom. Oni su ti koji treba da ostave politiku za sebe.Kakve veze ima ,,botovanje” sa tramvajima? Zadrzi svoje politicko opredelenje za sebe…
isto i kod mene, snimak mi ima 22 komentara a 160k pregleda, bar 10 njih mi je pisalo neke uvrede i gluposti a nisam čak ni "opasan", imam 140 pretplatnika...Ja ne verujem koliko botova mi se pojavilo na kanalu. Svi oni što redovno botuju kod Gangule su prešli kod mene. Uvek isti likovi...
Koliko li ih plaćaju?
Hoćeš da pucaš u druga iz odelenja?Kakve veze ima ,,botovanje” sa tramvajima? Zadrzi svoje politicko opredelenje za sebe…