Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.636
Жив био Јеланча! Мислио сам да га хватам са четврте позиције али зависи кад се задесим данас тамо. Пета је успешна само викендом а већ сам се определио за другу.
Bizarno da je neko objavio ovakvu stvar, još bizarnije da su neke novinske kuće prenele ovo kao vest.
Slika samog tramvaja je lepa, ali sačuvaj Bože na šta liči ovaj "bulevar", pa zar ne postoji neki plan da se ove jednospratnice tik uz ulicu i na par metara ispred zgrada u drugom planu sklone, a regulaciona linija bulevara pomeri tako da se tu dobije normalan trotoar, zelena površina, drvored i možda još jedna kolovozna traka. Ovo stvarno izgleda kao ruglo.
Pa sigurno da jeste ako klima ne radi. Nema puno prozora na kip, plus su i mali. CAF bez klime nije za saobraćaj, a sam se nikada ni u jednom nisam vozio, a da nije radila. Ako sada ima i toga, mislim CAF-ova sa komplet neispravnom klimom, onda smo baš popustili skroz. Pa u većini naših autobusa klima radi ovih dana. Više sam se kuvao kod privatnika, kao i danas u saginoj Cobri na 37. Isto kao i napolju, a klima kao duva, radi.
Naravno da postoji, davno je uspostavljena nova regulacija na koju se povlače sve nove zgrade. Ove udžerice su ostaci nekadašnje džade koja je vodila van grada (konkretno fotografisani deo je bio daleka periferija pre samo par desetina godina) i u toku je njihova intenzivna zamena. I sam bih voleo da ide brže, ali nestaje jedna po jedna iz godine u godinu.Slika samog tramvaja je lepa, ali sačuvaj Bože na šta liči ovaj "bulevar", pa zar ne postoji neki plan da se ove jednospratnice tik uz ulicu i na par metara ispred zgrada u drugom planu sklone, a regulaciona linija bulevara pomeri tako da se tu dobije normalan trotoar, zelena površina, drvored i možda još jedna kolovozna traka. Ovo stvarno izgleda kao ruglo.
FYI Danas je tačno 5 godina od kako je poslednji tramvaj broj 3 prošao do Kneževca.
То ме подсећа, ко год је геније који је покренуо тренд узимања возила са пушкарницама од прозора знајући каква је ситуација и клима, да се лепо сусретне са ироничном судбином бронзанога бика.Ja sam pre par dana koristio CAF na 9 i ono je bio pakao, klima nije radila a ne možeš da otvoriš prozore bez alata, čim ih sad voze sa otvorenim ne planiraju da to srede.