Bogati smo, ne treba nam 53 tramvaja na poklon. Ni trolejbusi, ni zglobni autobusi. Sa ovolikom prosečnom platom ionako svi možemo u automobile. Skok u Budućnost je smisao naših života u naredne 3 godine, razvićemo se više nego Kina za vreme njenog Velikog Skoka Napred pedesetih.Danas je simbolično iz šina iskočio tramvaj ispred zgrade uprave grada Beograda u ulici 27. marta gde se nalazi Gradski sekretarijat za javni prevoz. Da li i dalje verujete da javni prevoz u Beogradu dobro funkcioniše?
Tramvaj iskočio iz šina, žena i sedam muškaraca pokušavaju „na gurku“ da ga vrate VIDEO
Jedan tramvaj ispao je iz šina danas u centru Beograda.nova.rs
Zato ga i dajemo privatnicima da bi i dalje mogao da funkcioniše dobro.Da li i dalje verujete da javni prevoz u Beogradu dobro funkcioniše?
I starim trolejbusima, da vide gosti EXPO-a kako i mi možemo da "utegnemo" gradski prevoz kada hoćemo.“Hoćemo i mi da se vozimo novim tramvajima”
Čudo da nisu odneli tu prikolicu 1412 kad su sve verovatno planiraju nesto sa njom...a tek ovaj muceni 456 "muzejski eksponat"Ocisceno od tramvaja
Pogledajte prilog 202960
Чистити док невреме траје је погрешно. Очистиш а вода донесе нове нечистоће и блокира механизам.Govorili smo o razlozima zašto tramvaji često ispadaju iz šina u Beogradu.
Jel' to nekakva inštalacija, performans, Kunst? Ko režira ovo!?
To mu dođe mesto za spotere, da ljudi sednu i slikaju tramvaje
Па добро, то лако трамвај склони...Bezobrazluk koji je prevazišao sve granice, i sada ako se desi zastoj u VS, ne mogu tramvaji da se okreću na kružnom zbog bu****.
Pogledajte prilog 203327
Sreca pa se taj kolosek oko kruznog retko koristi...ali nije uredu stvarno mogli su na toliku zelenu povrsinu,ne znam jel caf moze da okrene u tom kruznom toku ili samo pravo ka banjici?Bezobrazluk koji je prevazišao sve granice, i sada ako se desi zastoj u VS, ne mogu tramvaji da se okreću na kružnom zbog bu****.
Pogledajte prilog 203327
Video sam par puta da se okreće.Sreca pa se taj kolosek oko kruznog retko koristi...ali nije uredu stvarno mogli su na toliku zelenu povrsinu,ne znam jel caf moze da okrene u tom kruznom toku ili samo pravo ka banjici?