@Karlo del Ponte je predlagao ranije tramvaj kroz naselje Stepa Stepanović.
Nepotrebno, ajmo dalje@Karlo del Ponte je predlagao ranije tramvaj kroz naselje Stepa Stepanović.
E da, zaboravih da napomenem da su tamnocrvene deonice one koje još treba ispitati da li bi bile isplativeTweakovana verzija mape
IJUUU, naravo da je još i jeres. Kako možeš tako nešto uopšte da napišeš.Pa šta će da rede Crnogorci i ostali snobovi kojma je krug dvoje svetinja u rangu svetog Save i šta ti znan čega ne. Odmah bi bilo uništavaš tradiciju, dvojka je nastarija linija, bla, bla, truć.... Seti se koliko se se bunili zbog predloga da se skrati krug dvojke, zamislio šta bi bilo za ukidanje tek.Jel bi bio šok i jeres ako bih napisao da, uz neku veliku reorganizaciju linija, Dvojka možda može i da se ukine u ovom postojećem obliku, i transformiše u neki drugi?
Pitam.
E da, zaboravih da napomenem da su tamnocrvene deonice one koje još treba ispitati da li bi bile isplative
1. I ja sam isto mislio.1. Antifašističke borbe i Španskih boraca bisu pogodne za tramvaj zbog petlji preko autoputa, kod Arene.
2. Ja se lično opredeljujem za Bulevar umetnosti kao bržu vezu, jer su mnogi isticali kao manu u Omladinskih brigada veliki broj semafora, a tu je i prelazak preko kružnog toka kod Opštine, što isto nije najsrećnije rešenje, jer ima mana o kojima bi mogao @Jelancha bolje da kaže, obzirom da je redovan korisnik kružnog toka na Autokomandi. Plus, kod Opštine imamo i ne baš najsrećnije ulivanje / izlivanje ulica u sam kružni tok.
3. Ne znam šta bi pokrivao, odnosno dobio sa Bulevarom Nikole Tesle na delu od Ušća do Trešnjinog cveta, kada si se već odlučio za Bulevar Mihajla Pupina.
4. Koja bi bila svrha / uloga trase u bloku 70?
5. Šta si zamislio sa trasom kroz Bulevar maršala Tolbuhina?
6. Što ne koristiš trasu (ulicu) u produžetku Bulevara patrijarha Pavla, koja ide kroz nekadašnji industrijski kompleks do okretnice Kneževac pa da tuda provučeš jednu liniju?
7. Da li si ikada razmišljao o depou na Vidikovcu / Petlovom brdu?
8. Kako si zamislio vezu Zelenog venca i Terazija?
9. Kako bi rešio visinsku razliku i nagib između Vojvođanske i Ledina?
P. S.
O samim linijama kasnije.
Kako misliš to?