Nemam ništa protiv da se osavremeni obeleževanje vozila, na stranu kako je to ispalo na kraju, a u smislu diskutabilne estetike. Nego, baš me je iznenadilo to ulaganje odjednom u tako stara vozila, i to u onu, realno gledano, manje bitnu stvar. Nije da će da se zadrže još deset godina, pa kao vredi to sad lickati, osavremenjavati itd. Volim te Divage, mislim dragi mi jesu, al treba im planirati penziju, a ne stavljati displeje, jer i one trake uz sređivanje završavaju posao. To je ono naše, radimo sporednu stvar, a eto pride je i uočljivo, pa ispada da se više uradilo, dok se Katice i dalje kotrljaju bez planiranog skorijeg remonta, ili zamene većine od preostalih. Novi tramvaji i da se poruče ove godine, pitanje dal bi prvi videli pre 2026 godine. No ajde, lepo je videti da se bar nešto radi, iako malo nedorađeno, dok se suštinski ne pomeramo puno. Donacija stiže 99%, a inače ljudi koji vode pogon Centralu nisu uopšte time oduševljeni, kao što sam i pretpostavljao. Jednostavno se pitaju kad misle da uzmu nešto novo. Lepo je što se nama šalju vozila, još uvek sposobna da rade, al to prosto nije dugoročno rešenje, a gradski oci se postavljaju kao da jeste. Kod tako starih vozila, ma kako da su održavana sa svojih 40+ godina, svakako će imati više posla i glavobolje, nego da umesto njih dođu nova vozila. Podrazumeva se da su adekvatno konfigurisana našim uslovima eksploatacije.