only_long_hair_lady
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019.
- Pohvaljen
- 300
Srećna Nova godina svima i da vam svaka bude sve posebnija!!!
U nastavku dabldekeri.
U nastavku dabldekeri.
Nisu zvanično naručeni, ali iza zatvorenih vrata garant dogovaraju muljačinu s Bozankayom i Durmazlarom. Pominjao Jovanović kako su namestili dokumentaciju Turcima, ali nažalost nije ušao u detalje. Od vlasti se samo može očekivati prikrivanje, demantovanje i spinovanje.Raznosi me ova lažna propaganda, nisu ni tender raspisali, a na bilbordima su naručeni
Pogledajte prilog 182981
Srećna Nova godina svima i da vam svaka bude sve posebnija!!!
U nastavku dabldekeri.
Pogledajte prilog 185301
Nisu zvanično naručeni, ali iza zatvorenih vrata garant dogovaraju muljačinu s Bozankayom i Durmazlarom. Pominjao Jovanović kako su namestili dokumentaciju Turcima, ali nažalost nije ušao u detalje. Od vlasti se samo može očekivati prikrivanje, demantovanje i spinovanje.
Ne mogu sad da prelistavam. Ne sećam se šta je sve pomenuto. Jel možeš da sumiraš po čemu su sve Turci izvisili? Meni suština cele priče leži u držanju distance od Simensa, iz njima poznatog razloga. Upravo ta naklonjenost grada Turcima govori o sposobnosti na pritiskanje GSP. Mislim da je nažalost u ovakvoj političkoj klimi irelevantno ko je naručilac na papiru, jer se zna ko i kako finansira. Ovako jeste lakše ali ne sumnjam da bi se dugo prenemagali oko smene direkora. To im je uža specijalnost.GSP-ov tender nije bio namešten za Turčina, bili smo to detaljno analizirali, nije se uklapao Bozankaya u to.
Sve gabarite je jedino imao Stadler, osim petodelnog modela, mada verujem da im to ne bi predstavljalo problem da prerade.
Nekome nije bilo u interesu da GSP nabavi vozila direktno, nego opet preko sekretarijata (čitaj grada), e tu se otvara šansa za Turčina.
Ne mogu sad da prelistavam. Ne sećam se šta je sve pomenuto. Jel možeš da sumiraš po čemu su sve Turci izvisili? Meni suština cele priče leži u držanju distance od Simensa, iz njima poznatog razloga. Upravo ta naklonjenost grada Turcima govori o sposobnosti na pritiskanje GSP. Mislim da je nažalost u ovakvoj političkoj klimi irelevantno ko je naručilac na papiru, jer se zna ko i kako finansira. Ovako jeste lakše ali ne sumnjam da bi se dugo prenemagali oko smene direkora. To im je uža specijalnost.
Ne vidim problem da Turci naprave anoreksične LŠV kao što je to inače i CAF uradio baš u Beogradu (Bozankaya za Kajseri i Durmazlar Panorama Olštin). Sa druge strane rumunski s širokim vratima ne samo što ne odgovaraju po gabaritu već zbog prevelikog prepusta ne mogu ni u naše krivine.
To naravno ne znači da upravo Štadler nema u ponudi odgovarajući praktičan petodelni model za naše uslove (2,3x32m sa 5-6 vrata, 600VDC napajanjm i duplim vratima na uskim prepustima), tim pre što je relativno skoro (2016) Majnc nabavio model za metarski kolosek s oštrim radijusima, što se može zapaziti golim okom (poput minhenskog ima zasečenu upravljačnicu):