Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
Polako bolan, prvo da prođe Mundijal. Menjaju se sličice i spremaju TV paketi za decembar, ko će sad da misli o nekom tamo saobraćaju...
Јесте да не може довека, али има их доста за сада у сасвим пристојном стању.
Generalno se vidi u funkcionisanju semofora da se daje prednost tramvajima, obzirom da se njihovo svetlo čini mi se pali i u različitom taktu, nekada pre levog skretanja za vozila, nekada posle. Tako da se sigurno primeti i u samom saobraćaju. Ovo je za JGagarina .
Imamo li takvu fabriku uopste?Мора домаћи капацитет да буде способан да производи делове за текуће одржавање да буде све доступно и са ниском ценом. Произвођач који је спреман тако да оспособи Србију, треба да добије посао.
Приметио сам да на Шпанцима нема више реклама а ни на Катицама, ступила је на снагу одредба да нема више реклама на спољним деловима возила. Много ми је драго због тога. Годинама нисам видео Шпанца без рекламе јер су сви били облепљени, унакажени, сада је ситуација што се тога тиче добра, и нек остане тако.
Možda bi trebalo nabaviti sličnog koncepta kao Katice: Ista dužina i širina, broj ulaza, sedišta rasporeda 1+1, a neka i dizajn malo podseća na njih. Naravno, taj tramvaj bi trebao da bude niskopodan.I dalje mislim da bui za nas bile najbolje remontovane katice.