Šta je novo?

Tramvaji

ово је прављено 2014. године. тако да НС-Воз мора да се ревидира, па ако стигнем, стигнем. мада, са изузетком црвене линије, ништа друго не мора да се мења (зелена може или само до Новог Сада или до Сремских Карловаца). али опет, НС-Воз је замишљен као регионални железнички саобраћај Јужно-бачког округа. што се тиче пруге од Петроварадина до Беочина, може да иде трамвај па преко Варадинског моста у центар као линија 5 или продужетак линије 3. и не слажем се да су Бегеч, Бачки Петровац и Маглић далеко за трамвај. ван насеља трамвај може да саобраћа као воз, брзином од 80 до 100 км/х
Druže nisam ja kritikovao tvoju ideju,svakako je za pohvalu.
 
IMG_20230926_134615_974.jpg
 
Govorite o #2409? Videh ga i ja pre neki dan. Dobro izgleda na prvi pogled u poređenju sa prosečnom Katicom u Beogradu. Ali čak i na njemu se vide pukotine i rđa.

Masa tramvaja ovde je zrelo za rashod.
 
Nije samo nostalgija, jednostavno je ova šema bolja za ovaj model tramvaja. Ne mislim nužno na ovu kombinaciju boja, već na šablon. Ako su već hteli da menjaju u crveno-plavo, trebalo je da ostane ova linija u sredini. Ovako su sa linijom na dnu izgubili oblik. Ne stoji svakom modelu ista kolor-šema.
 
kao da je neka 1987.
Mlađi je 10 godina.
To je poslednja serija KT4 koja je stigla 1997/8 godine.
Zbog sankcija tada skoro nova kompozicija 409 i 410 je uzeta kao donator delova za sve ostale tramvaje iz te serije. 409 ponovo sastavljen tek 2009 godine, a posle je imao kvarove zbog kojih nije bio dugo u saobraćaju. Njegov brat 410 je imao reklame na sebi, pa je dobio novu šemu farbanja. Mada je proveo i više vremena u saobraćaju, pa nije ni toliko dobro očuvan.
 
Poslednja izmena:
Radio je takođe na šestici, ali ne znam da li je trenutno u saobraćaju...
 
Шта је са оном плаво-белом катом, беше за туристичка разгледања?
 
To je 2345.Izgubio je tu reklamu pre 3 i po godine,jedno kratko vreme vozio skroz beo,pa su ga ofarbali u crveno.Ne vozi neki period.
 
409 i 410 su imali neku nezgodu po dolasku dali na okretnici u bloku 45 koja je bila poplavjena tako nesto pa im nešto riknulo stajali dugo tako uzimani neki djelovi za ostale onda su nezavisno jedan od drugog osposobljen i nikad nisu vise mogli da voze u paru različita oprema
 
Vrh