Druže nisam ja kritikovao tvoju ideju,svakako je za pohvalu.ово је прављено 2014. године. тако да НС-Воз мора да се ревидира, па ако стигнем, стигнем. мада, са изузетком црвене линије, ништа друго не мора да се мења (зелена може или само до Новог Сада или до Сремских Карловаца). али опет, НС-Воз је замишљен као регионални железнички саобраћај Јужно-бачког округа. што се тиче пруге од Петроварадина до Беочина, може да иде трамвај па преко Варадинског моста у центар као линија 5 или продужетак линије 3. и не слажем се да су Бегеч, Бачки Петровац и Маглић далеко за трамвај. ван насеља трамвај може да саобраћа као воз, брзином од 80 до 100 км/х
kao da je neka 1987.
To ne bih znao da ti kažem. I meni je ovo prvi put da vidim taj tramvaj. Ovaj je bio na šestici 100%,jer sam ga video i oko 45 minuta pre nego što sam ga slikao.Grrrr nikako da ga uhvatim..
Radi samo na 6tici ili?
Ovaj izgleda bolje i od CAF tramvaja...Govorite o #2409? Videh ga i ja pre neki dan. Dobro izgleda na prvi pogled u poređenju sa prosečnom Katicom u Beogradu. Ali čak i na njemu se vide pukotine i rđa.
Masa tramvaja ovde je zrelo za rashod.
Mlađi je 10 godina.kao da je neka 1987.