A jel mislite da je to tek tako lako regulisati kao pravedan vid naplate prevoza, da svi plaćaju preko info stana? Jeste komunalna usluga, al sve što koristite to i plaćate preko info stana. Prevoz treba plaćati isto tako, ako se koristi. Ajmo sad drugi problemi. Ne znam koliko su pojedinci svesni da na teritoriji Beograda, a po opštinama Lazarevac, Sopot, Mladenovac, Grocka, Obrenovac, Barajevo itd., ima gomile objekata koji uopšte i nemaju info stan. Nisam imao ni ja za kuću na Trešnji od 300 bruto kvadrata na 10 ari placa. Smeće, tj odnošenje istog može i drugačije da se plaća, a ja eto nisam imao uopšte info stan sve do leta 2020, dok sam tamo živeo. Takođe, već sad sam vlasnik jednog stana. Uskoro ću moguće naslediti još jedan. Zašto bi ja na dva stana dva puta platio prevoz? Jel mi Zakon brani da posedujem dva stana? Jel piše negde da jedan moram da izdam? Vlasnici više stanova treba da plaćaju veći porez, a to je nešto drugo, a ne prevoz po tri, četiri ili pet puta. Dalje, koliko je onih koji su samo u poseti, zatim onih koji nemaju prijavu prebivališta na teritoriji grada Beograda, iako uredno u njemu žive, dal kod rođaka, kako god nije važno. Kako će se regulisati broj članova domaćinstva, pa prema kvadratima itd. Mislim, pitanja koliko hoćete. Na kraju, zašto uopšte ja kao zaposleni da plaćam prevoz? To treba da je na teret poslodavca. Prevoz najviše koristim, jer idem na posao. To se gleda i da se poslodavcima uštede pare izgleda. To što nešto deluje jednostavno, ne znam da tako jeste. Ne treba izmišljati toplu vodu, već regulisati naplatu kao svako drugo emancipovano i uređeno društvo.