Na zalost, u pravu si.I tako je SNS došao na vlast. Tu su beli listići 'zadovoljavali formu', da pokažu svoje veliko razočaranje. A ovi se nasladiše odonda.
Tadić ili Vučić? Tadić.
Ја сваки дан нешто предузимам конкретно јер од избора нема користи.
Cuo sam ja ovakva objasnjenja od mnogih. Svi vi koji ne glasate imate manje vise isto opravdanje za to. Ali to nema veze za vezom, jer ako vas tri miliona kaze sta moze da promeni moj glas, ne shvatas da je vise vas nego ovih sto glasaju tako da itekako mozete da promenite. Bilje najmanje zlo nego najvece. Nisu svi bili na valsti, to je upravo prevara koju su nam naprednjaci nesvesno nametnuli. Ja uvek glasam za onoga sto nije bio na vlasti i neka se menja vlast na 6 meseci ako ne valja, a ne da nas jase deset, petnaest godina pod permisom, goreg nema, boljeg necemo naci i svi su isti. Jer kako nisu sve zene iste, svi muskarci isti, svi albanci i hrvati isti, tako ni sve vlasti nisu iste.Људи су гласали за СНС јер су мислили да ће бити бољи од ДС-а. Превара. Обећали су им између осталог и метро. Прошло је 10 година, нема метра тунела, а чак и оно мало инфраструктуре што има (станица Београд Центар) планирају да заобиђу.
Сада се појављују "нове странке" које исто тако обећавају метро, трамвај, електричне аутобусе, бициклистичке стазе, смањен ниво загађења итд. Сви ти људи који се сада "врте" по странкама су у једном тренутку били већ на власти, осим оних који су тада због година били спречени да узму учешћа.
Што се тиче IQ 70, не гласају само они за власт. Гласа и доктор наука са IQ 150 јер му од тога зависи нешто, гласа лекар, гласа математичар, гласа неки библиотекар. Знаш ко још гласа? Гласају мртви. Гласају натурализовани.
Постоје читаве генерације које гласају само за власт, без обзира ко је и какав је на власти. СКЈ, СПС, ДОС/ДС/ДСС/Г17+, СНС,... То су људи који су образовани, необразовани, са факултетом, са вишом, са средњом, без основне. Хоће да буду уз најјачег. Ти када њима нешто кажеш, они имају образложење. Одлично.
Е, ако ово све може, ја бих да изађем и да не будем део тога, јер не желим да ме неко прави будалом. Небројено пута до сада није испоштована воља бирача, односно живих гласача и ником ништа.
Власт треба да се мења, али је не мењаш на изборима. Ти видиш да је створена нека мешавина ДС-а и СРС-а као и свих осталих партија и да сада та маса влада Србијом? Бивши су и сада на власти и у опозицији. Када је нешто озбиљно, сви ћуте и нико се не противи. Ко је ту против кога?Cuo sam ja ovakva objasnjenja od mnogih. Svi vi koji ne glasate imate manje vise isto opravdanje za to. Ali to nema veze za vezom, jer ako vas tri miliona kaze sta moze da promeni moj glas, ne shvatas da je vise vas nego ovih sto glasaju tako da itekako mozete da promenite. Bilje najmanje zlo nego najvece. Nisu svi bili na valsti, to je upravo prevara koju su nam naprednjaci nesvesno nametnuli. Ja uvek glasam za onoga sto nije bio na vlasti i neka se menja vlast na 6 meseci ako ne valja, a ne da nas jase deset, petnaest godina pod permisom, goreg nema, boljeg necemo naci i svi su isti. Jer kako nisu sve zene iste, svi muskarci isti, svi albanci i hrvati isti, tako ni sve vlasti nisu iste.
Не. Овакав циничан закључак и питање може да постави само неко ко нема способност да разуме шта сам написао или ко жели намерно да се сукобљава. Наравно да не желим да се Србија претвори формално у неку деспотију или монархију где ће се наслеђивати трон. Никад не бих подржао да садашњи или неки други председник постави свог сина на чело државе.I sta sad hajde da se ne borimo, da neces da Danilo nastavi lozu jer nema svrhe?
Ја се борим сваки дан, али се не рекламирам. Не идем около и причам.Najlakse je tako kao ti praviti se pametan, a kada je bitka skloniti se.
И ја сам ишао на протесте и ништа се није променило. Ишао сам сам, без да ме је неко звао, молио, водио, вукао или убеђивао да треба да идем. Уз све то, ја нисам терао друге нити сам се хвалио што сам ишао на протест. Био сам и ја на улици, немој да се бринеш. Ниси једини човек икада који је ишао на демонстрације.Ja se necu pomiriti do kraja zivota da se ne moze nista promeniti i da ne moze barem sam nesto pokusao, isao na mnoge lroteste.
Ако су нормална то те неће питати јер ће схватити да то није до тебе. Они могу да те питају за нешто што си ти сам и лично могао да урадиш, нпр. да их обучеш, школујеш, боље васпиташ, усмериш или саветујеш. Ако нису нормална, онда ће те окривити за лошу ситуацију у држави.A necu ni deca da mi sutra kazu sta si ti radio kada su nas zajahali, kada su drzavu upropastili i opljackali, necu da im kazem da sam sedeo kuci jer je bilo unapred izgubljeno.
Ти не можеш да је даш нити да је сачуваш. Ти можеш једино да се бориш за себе и своју породицу.To se kosi sa mojom licnosti, ne dam drzavu losim djacima i olosima, ne bez borbe.
Гасим уређај.evo sta nam je uradio Zvezdan Jovanovic, ukanalio nas vec 20 godina skoro.