Zvezdaši pozvali na utakmicu iz tramvaja
Dan uoči prolećne premijere i utakmice sa Vojvodinom u subotu (16 časova), naši fudbaleri proveli su deo dana u druženju sa navijačima uz posebno iznenađenje.
Dvomesečnoj pauzi konačno je došao kraj. Crvena zvezda dočekuje novosadskog superligaša u 22. kolu, a naši igrači očekuju veliki broj navijača na tribinama stadiona „Rajko Mitić“, u prvom zvaničnom meču ove godine.
Crveno-beli su dan pre prolećne premijere pripremili posebno iznenađenje za navijače sa kojima su se družili Branko Jovičić, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović i Erik Jirka.
Veliki broj kako nešto starijih, tako i onih najmlađih, okupio se na okretnici kod Gospodarske mehane, gde ih je pored idola sačekao i Zvezdin tramvaj - posebno ukrašen za ovu priliku i obojen u klupske boje.
"Zvezda te zove u pobede nove", bio je slogan na travmaju koji jasno govori koliko je našim fudbalerima značajna podrška u nastavku sezone,
Njih četvorica su uživala u vožnji i druženju sa brojnim navijačima kojima su delili autograme na personalizovanim karticama, a neizostavno je bilo i fotografisanje za uspomenu.
- Ruka „sama“ piše, ne moram ništa da radim. Mnogo nam prija podrška, zaista uživamo da čujemo šta imaju da nam kažu ili da nas pitaju, i voleli bismo da u što većem broju dođu na Marakanu protiv Vojvodine u subotu - rekao je Vukanović.
Dok je popularni Bakula već bio na sličnim druženjima, Jirka i Vulić su debitovali u ovoj ulozi i prvi put osetili koliko ih navijači obožavaju, u šta su mogli i da se uvere tokom jednočasovne vožnje.
Crveno-beli tramvaj je od Gospodarske mehane išao u pravcu preko Železničke stanice i crkve Svetog Marka do Bogoslovije, odakle je vraćao Beogradskom ulicom, preko Slavije i Autokomande i dalje do početne tačke.
- Super nam je bilo sa navijačima u tramvaju. Mnogo sam srećan što su došli u ovolikom broju i jedva čekamo utakmice, da ih usrećimo i na terenu - rekao je Jirka, a Vulić se nadovezao:
- Naježio sam se kada smo ušli u tramvaj i videli koliko dece je došlo. Ponosan sam što imamo ovakvu podršku najmlađih - poručio je novajlija u veznom redu.
Vožnja je završena uz želju crveno-belog kvarteta da u subotu zajedno sa publikom na Marakani uspešno krenu u nove izazove.
izvor:
FK Crvena zvezda