Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 49.404
Nema šanse da su brži tramvaji. Jeste da sad imaju svoje baštice ali zato ima par semafora gde ih (po propisu) blokiraju automobili koji čekaju skretanje, dok autobusi u susednoj saobraćajnoj traci prolaze pored njih i pretiču ih. Jedino ako su podešavali semafore u poslednjih par meseci pa sam ja nešto propustio. Ali ranije, čak i posle rekonstrukcije, uvek su se vukli i zastajkivali a pored njih proleće 33.
A i generalno su im brzine manje nego kod autobusa, bilo uzbrdo bilo nizbrdo. Jedina prednost jeste taj komfor, al to je zato što autobus ima 2 ili 3 puta manji kapacitet, pa u tramvaju uvek ima mesta za sedenje.
Tramvaji nadoknade to vreme kad se kreću onom deonicom između kružnog toka AK i Veterinarskog fakulteta. Al samo kad je zastoj na AK.
Sve u svemu, to teranje tramvaja od Slavije do Banjice mi je uvek bila jedna velika glupost.
A i generalno su im brzine manje nego kod autobusa, bilo uzbrdo bilo nizbrdo. Jedina prednost jeste taj komfor, al to je zato što autobus ima 2 ili 3 puta manji kapacitet, pa u tramvaju uvek ima mesta za sedenje.
Tramvaji nadoknade to vreme kad se kreću onom deonicom između kružnog toka AK i Veterinarskog fakulteta. Al samo kad je zastoj na AK.
Sve u svemu, to teranje tramvaja od Slavije do Banjice mi je uvek bila jedna velika glupost.