Mislim da su se sudarila dva tramvaja pre 15-tak minuta pod mojim prozorom na Novom Beogradu kod Pet Centra. Mozda ce biti u vestima, ali evo nekih informacija iz prve ruke. Dve katice su u pitanju, jedna iza druge, predaleko da vidim garazne brojeve. Trenutno se nalaze na rastojanju od oko 1.5 metara, a ostecenje je neprimetno odavde (mada je napolju mrak).
Culo se kao manja eksplozija, nakon cega sam izasao na prozor. Deluje da je drugi udario u prvi dok je stajao u koloni na semaforu. Negde iz sredine prvog tramvaja je poceo da kulja sivi dim, medjutim posle par minuta je prestao. Nekoliko ljudi (pretpostavljam vozaca) je potom dolazilo i zagledalo prednji kraj zadnjeg tramvaja. Jos uvek su tu. Posto su ovo prvi jutarnji tramvaji koji krecu na smenu iz depoa s Novog Beograda, rekao bih da se napravila velika kolona iza (ne mogu da vidim od zgrade).
U medjuvremenu je stigao GSP servisni kombi, i jos nekoliko kola koja ne vidim jasno.
Inace pozdrav svima, vec neko vreme pratim forum, pa eto i neobicnog povoda da se registrujem.
edit: dodao jos informacija