Pretpostavljam da je reč o ovim SchindlerimaУ питању је 16 зглобних трамваја "дуваг", и 13 зглобних трамваја типа "шиндлер", као и возило које донира фирма БЛТ, а које није оперативно. Такође, у пакету стиже и 10 приколица, као и резервни делови.
Održavanje, održavanje i samo održavanje, to je razlog zašto su ta vozila pouzdana i dugotrajna!Захваљујући најновијој донацији, око 30 одсто трамвајског саобраћаја у Београду обављаће се возилима која је донирао Базел, а која су се показала као веома поуздана, дугог века и мање склона кваровима.
OK онда предложимо Швајцарцима да прво уграде климу и офарбају трамваје и приколице у црвено, а за узврат ми обећавамо да нећемо радити ништа на тим трамвајима макар и сви поцркалиПантограф":ujmmtba7 je napisao(la):Сигуран сам да би могло у трамвај, ако је већ могло у старе аутобусе (који нису повезани на електричну мрежу), али, мислим да Швајцарци инсистирају да они остану у изворном стању.
Prvo da ne ugradju klimu ,Čika Brana":e5sgcbw5 je napisao(la):... да прво уграде климу ...