Ту сам већ 4 године, зар ти није доста?becks89":1mxjiw9u je napisao(la):ali hoće li se konačno pojaviti neko ko će se usprotiviti bilo čemu što napišem sa činjenicama?
Ту сам већ 4 године, зар ти није доста?becks89":1mxjiw9u je napisao(la):ali hoće li se konačno pojaviti neko ko će se usprotiviti bilo čemu što napišem sa činjenicama?
becks89":2dygrb9u je napisao(la):ali hoće li se konačno pojaviti neko ko će se usprotiviti bilo čemu što napišem sa činjenicama?
Baš čudno da se ti naš'o prozvanim? Dežurni advokat...solecar":10crpu4v je napisao(la):becks89":10crpu4v je napisao(la):ali hoće li se konačno pojaviti neko ko će se usprotiviti bilo čemu što napišem sa činjenicama?
Sa činjenicama koje ti priznaješ kao validne , neće nikad.
Gre'ota je... To lepo uzmeš onu štanglu za skretnice, pa po kolenima, ima mnogo više efektaloyola":30chcilp je napisao(la):Metak u noge pa posle nek zvrljaju. Djubrad.
becks89":2wug2hr3 je napisao(la):Baš čudno da se ti naš'o prozvanim? Dežurni advokat...solecar":2wug2hr3 je napisao(la):becks89":2wug2hr3 je napisao(la):ali hoće li se konačno pojaviti neko ko će se usprotiviti bilo čemu što napišem sa činjenicama?
Sa činjenicama koje ti priznaješ kao validne , neće nikad.
A znam i šta te svrbi pa se busaš tu stalno, ali ne bih kvario sebi raspoloženje i širio dalje priču, ostaj mi dobro...
Siniša":2nkmwrk2 je napisao(la):Koliko ja znam, stoji u garaži, neispravan i izgleda da nemaju nameru da ga poprave.
Nego ja imam jedno drugo pitanje. Da li neko slučajno ima svežu informaciju koji modeli tramvaja stižu iz Švajcarske? Po mojim informacijama, izgleda da je u Baselu ostalo malo Be 4/6 tramvaja, to je sve. Ne verujem da će sve isporućiti - treba im za muzejsku postavku.
Da li to znači da GSP dobiva još neki stari-novi model?
Њих лепо у затвор па нека тамо шврљају до миле воље :kafa:Somi303":2setqp8v je napisao(la):Ах ти вандали..
2014. by Graff-cool boy, on Flickr
SlCtD 2014. by Graff-cool boy, on Flickr
Ова је била, ал' чисто да се подсетимо
Belgrade 2014. by Graff-cool boy, on Flickr
После оваквих доказа глупо је кривити њих за толико графита :kafa:
Ја бих хтео тајSiniša":2setqp8v je napisao(la):^^Misliš na ovaj?
Овај модел има веће стаклене површине од ових које смо до сада добили. Мислим да се стакло лакше чисти. Моше се механички састругати. Проблем су лимени делови где је боја на боју. То треба поново префарбати или стално заштићивати провидним фолијама.Siniša":jrk74ept je napisao(la):^^Misliš na ovaj?
Gaspar18":2xhjxqdj je napisao(la):Pa koliko sam puta zvrljao kao klinac po autobusima dok je 65 okretao kod mene u bloku, pa nikoga nisam ugrozavao... Vozaci koji su tad vozili na 65 su nas posmatrali kao normalnu pojavu, a vi kukate zbog zvrljanja...? A narkomancine i dzeparosi vam stoje blizu vas, pikiraju i merkaju torbice sa vasim papirima, novcem i dokumentima...? Je li?