direktor":r2ri9xk1 je napisao(la):Mislim da su djelovi sistema pokradeni
Mislite da dugorocno trava ima sanse sobzirom na so i druge hemikalije?Delija":r2ri9xk1 je napisao(la):Ево средина маја а систем заливања зелених трамвајских баштица још није укључен. Трава пропала скроз, почео и коров да избија.
Siniša":3bk2l1tt je napisao(la):Kada sam pomišljao koje bi to još GSP mogao da dobije tramvaje, prvo što sam pomislio je solo tramvaj Be 4/4 g.br 477-502 iz 1986/87
GSP je dobio u prvoj turi i jedan solo tramvaj g.br 456 iz 1958. Da li neko zna šta je s tim tramvajem? Navodno, razlog zašto ga ne voze je da ga se ne usude voziti, jer je komplikovan za upravljanje.
Siniša":1g7mwuny je napisao(la):^^Misliš na ovaj?
Знам да има и имала је. Опстала је око 5 година и тек ове године је унакажена. Травнате баштице су нешто естетски и еколошки најбоље што можемо да имамо у једном уличном профилу. Па само неутралисање буке које се тиме постиже злата вреди.laki72":3l5ivlgm je napisao(la):Mislite da dugorocno trava ima sanse sobzirom na so i druge hemikalije?
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php ... &start=370Bozidar97":14ptb357 je napisao(la):Posle ovoga sigurno ne može ništa više da se prepakuje i sl.Smiley":14ptb357 je napisao(la):Ja mislim da je rekacija bila opravdana. Zašto je to remontovano, pa rashodovano? I nije skupa oprema sigurno opravdanje, verujem da tu može da se prepakuje neka neremontovana Katica, samo da ima volje i da ovaj pogon nije rasulo, kakvo jeste.
Za ovo vozilo neko treba da odgovara, remontuju ga 2002. godine, pa se desi nešto, pa ga opet remontuju i posle drugog remonta ga nikada više ne puste u saobraćaj.
I još dozvole da im neko u ''Savi'' polupa tramvaj i napravi još veću štetu! Vagon je kamenovan (pogledajte poslednji prozor sa desne strane i naopako sedište sa iste strane na kojem se nalazi kamen, sve će vam biti jasno).
Evo slike pa procenite sami stanje u kom se tramvaj nalazi.... :roll:
TMK-294