jovanovm
Advanced
Kapiram da verovatno postoje topografske karte na netu...?
kao npr?Матеја Бељан":2ragjqkv je napisao(la):ne vidis problem sto linije koje su oznacene ne prolaze tuda, a prolaze neke druge?
неће ваљда да буду натписи на арапском нормално је да су табле на ћирилициJohnnyLee":lw4bhi5b je napisao(la):jedini problem za strance je to što je ćirilica na tablama. ne vidim druge probleme
ma ne to, nego što stranci ne znaju ćirilicuacagroff":2jld116n je napisao(la):неће ваљда да буду натписи на арапском нормално је да су табле на ћирилициJohnnyLee":2jld116n je napisao(la):jedini problem za strance je to što je ćirilica na tablama. ne vidim druge probleme
jbg, moram samog sebe da citiram. Nemate šta da brinete za table, volontera ima i previše tako da su svi obezbeđenishmeksi":2tt9kh73 je napisao(la):Postoje volonteri koji su zaduženi za takmičare i sve drugo osoblje, oni će im dati instrukcije, tako da ne morate da se brinete.
Pošto rade šine u Pariskoj pa tuda ne saobraćaju više 2, 11 i 13 to su potonje 2 spojili u jednu liniju - 13L od Banovog brda do Bloka 45. Sva kola sa ove dve linije sad voze na toj novoj pa su otud tako česti. Ne bi bilo loše da i inače radi jedna takva linija.praguc":qhdlfx5l je napisao(la):takođe ono što mi je bilo čudno jeste da odjednom 13ica ide na NBG.... I to je poprilično česta
Da ali zbog neobaveštenosti, vidiš npr ide ti 7L za njom 13L, prva puna, druga zjapi prazna, danas sam ja bio sam u 13ci u prikolici...Goldstein":fuucw37a je napisao(la):Pošto rade šine u Pariskoj pa tuda ne saobraćaju više 2, 11 i 13 to su potonje 2 spojili u jednu liniju - 13L od Banovog brda do Bloka 45. Sva kola sa ove dve linije sad voze na toj novoj pa su otud tako česti. Ne bi bilo loše da i inače radi jedna takva linija.praguc":fuucw37a je napisao(la):takođe ono što mi je bilo čudno jeste da odjednom 13ica ide na NBG.... I to je poprilično česta