Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
moguce, gledao sam na ovim snimcima i nigde se tacno ne vidi od senke, inace koliko kontam boja je sa zadnje strane sedista. pogledacu u tramvaju kad mi naleti ovih dana pa cu da vidim dal su plava ili siva te cu da izvestim o tome
Na sajtu Bus Plusa sam primetio jednu zanimljivu stvar:
busplus.rs/page-servisi-spisak-linija-tramvaji.php
Na spisku tramvajskih linija je upisana i linija 11, a sadašnja 13 je označena kao 13P. P mu valjda dođe kao privremeno?
Neka oni razmisljaju ali zna se da je slavija za taj tramvaj kriticna zbog saobracaja. I bandera jedna bi mu smetala kada bi skretao u bulevar slikacu vam je sutra a i verovatno znate koja je
ako moze od BB do Tasa, moze i do Ustanicke ili Ruzveltove, ako nije kritican ugo skretanja u Ruzveltovu ili okretnica na Karaburmi. 12 neka se prebaci tuda a 3 neka ide Nemanjina-Slavija-Beogradska-Bulevar-Ruzveltova kako je i nekada isla.
Išao je CAF nekoliko puta Ruzveltovom. To su situacije kad se desi neka havarija u Bulevaru, pa 7 okreće kod Bogoslovije. Iskreno, 12-ici bi CAFovi legli mnogo bolje nego na 13-ici kao što je slučaj do sada. Ta promena sa Beogradske na Resavsku nije od nekog suštinskog značaja.
Pa imali bismo liniju na kojoj saobraćaju samo niskopodna visokokapacitivna vozila i ljudi bi počeli da koriste liniju, pod uslovom da se poštuje red ožnje. Najbolje bi bilo da on bude lak za pamćenje: 12:00, 12:20, 12:40...
To bi bila dodatna linija čime bi bio poboljšan tramvajski saobraćaj za BB
Stigao je i CAF 1514
Lepa vest je sto je 1512 stigao sa vise rukodrzaca , na koje su bile primedbe otkad su stigli spanci , a za ostale koji su vec stigli , a nemaju ih naruceni su i stici ce uskoro ,
Danas je na NBG bio
Neki manji sudar se dogodio, vozilo ostalo na šinama, a tramvaji su se gomilali.
Uskoro snimak, doduše kada sam otišao video sam da dolazi još tramvaja koji će se gomilati
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.