Мотор не, али све остало даМатеја Бељан":2vqvbi4z je napisao(la):I motor mu je na krovu?
Čuburac, nemoj da se odmah ljutiš. Kafovi su sinoć normalno radili. Da su im motori izgoreli morali bi sve da ih šlepuju u depo.Cuburac93":3ey1viwb je napisao(la):omega nemoj da me prozivas, si razumeo. Ja ovo sto pisem jesu informacije od kuma koji se cuje sa svojim kolegama. Mene kum nelaze kada ga pitam nesto za tramvaje on mi sve kaze. Jos jednom omega ovo ti je poslednji put da si mi to rekao.
:shok:Cuburac93":syhs091t je napisao(la):omega nemoj da me prozivas, si razumeo. Ja ovo sto pisem jesu informacije od kuma koji se cuje sa svojim kolegama. Mene kum nelaze kada ga pitam nesto za tramvaje on mi sve kaze. Jos jednom omega ovo ti je poslednji put da si mi to rekao.
2012":1sgue41g je napisao(la):Ovo je realno stanje u GSP autobuskom parku,trebalo bi što pre doneti odluku o širenju trolejbuske mreže,jedino nas trole nisu izneverile, da dodam i BGVoz,da verujem da mnogi više nemaju ništa protiv proizvođača troli sa istoka..
Александар":3b7yxm5z je napisao(la):Još sutra je na snazi nedeljni red vožnje :shok: