Somi303":1maqki2y je napisao(la):Или да чак наопако спојимо две "Катице" и добићемо трамвај са две кабине
Александар":2he0x1jw je napisao(la):Somi303":2he0x1jw je napisao(la):Или да чак наопако спојимо две "Катице" и добићемо трамвај са две кабине
A putnici da ulaze samo u jednu od njih po poluobrtu, dok druga da ide prazna?
Plato isperd Doma sindikata bi ipak trebalo ostaviti pešacima. Više sam za to da tramvaj okreće oko bloka zgrada Dečanska-Kolarčeva-Terazije-natag Trg Nikole Pašića.Матеја Бељан":1v9og87t je napisao(la):Mislim da bi ovde mogla nekako da se napravi okretnica, samo je pitanje da li bi mogla da stane neka linija još osim šestice, bilo bi dobro neka za Voždovac, a trojka može takođe, ionako je veza Centar - Železnička stanica jako loša
Jedna mala zamerka. Odličana ti je ideja Scenic tramvaja, ali nedostaje najbitniji krak-karika: trasa kroz Vasinu, Terazije i Kralja Milana.zidar":1v9og87t je napisao(la):Dovoljno bi bilo da se jedan stari tramvaj postavi na trasu Pristaniste (okretnica)-Francuska Ambasada-Knez Mihajlova-Zooloski vrt-Beko, nazovemo trasu linija 1, i eto nam Lisabona !...
(to je inace bila moja zamisao na konkursu za beton halu, ako zumirate videcete male stare tramvaje na pocetku crvene trase)
Siniša":8evph51z je napisao(la):Jedna mala zamerka. Odličana ti je ideja Scenic tramvaja, ali nedostaje najbitniji krak-karika: trasa kroz Vasinu, Terazije i Kralja Milana.