vucko":2k689cia je napisao(la):Evo sta kaze covek iz Zgrade u Resavskoj.Od prvog dana ne sme drugi tramvaj da udje u skretanje dok CAF skrece u Resavsku!
Ено га трамвај,још стоји испред зграде.Међутим,не знам одакле вест да га је ударио други трамвај.Био сам случајно на улици,ишао сам по цигарете.Трамвај је САМ искочио из шина.На станици у Ресавској је стајала 7,у смеру Булевара(не 14),Понављам,сам је искочио, наслионио се не бандеру и контејнере.Полупани су прозори с десне стране и врата.14 иначе и не иде Ресавском,него Београдском,осим кад се нешто ради на Славији.Проблем је што је "шпанац" предуг за полупречник те кривине.А,то је неко из ГСБ-а морао да види много пре него што је дошао.Ја сам то приметио први пут кад је скретао у Булевар.Ишао је ко пуж,и трамвај из супротног смера ја остао на станици да га пропусти.Е,сад,дете се родило,ваља га љуљати.
tragac":17ygsrx5 je napisao(la):Dosta je vise! Od sada se svercujem.
BelgradeFan":2tgqky1v je napisao(la):tragac":2tgqky1v je napisao(la):Dosta je vise! Od sada se svercujem.
:laugh:
Kakva zamena teza.
Ја не могу да верујем колико нетачних и нелогичних информација и колико се тај налупао у овако мало реченица ))vucko":1mvvj2wr je napisao(la):Evo sta kaze covek iz Zgrade u Resavskoj.Od prvog dana ne sme drugi tramvaj da udje u skretanje dok CAF skrece u Resavsku!
Ено га трамвај,још стоји испред зграде.Међутим,не знам одакле вест да га је ударио други трамвај.Био сам случајно на улици,ишао сам по цигарете.Трамвај је САМ искочио из шина.На станици у Ресавској је стајала 7,у смеру Булевара(не 14),Понављам,сам је искочио, наслионио се не бандеру и контејнере.Полупани су прозори с десне стране и врата.14 иначе и не иде Ресавском,него Београдском,осим кад се нешто ради на Славији.Проблем је што је "шпанац" предуг за полупречник те кривине.А,то је неко из ГСБ-а морао да види много пре него што је дошао.Ја сам то приметио први пут кад је скретао у Булевар.Ишао је ко пуж,и трамвај из супротног смера ја остао на станици да га пропусти.Е,сад,дете се родило,ваља га љуљати.
djakovac":1szsi5gi je napisao(la):ČKD T6 je takođe oštećen na tom mestu jer nije poštovao proceduru prolaska kroz okretnicu pre godinu dana i od tada nije u saobraćaju.
???????djakovac":sh3gt9di je napisao(la):ČKD T6 je takođe oštećen