Можда 1501 има неки не дај боже проблем за зглобовима, било је приче о зглобовима ломе се ово оно као и проблем са електроником, колико је то тачно нзм, али код нас је све могуће. Можда се он запалио, а ГСП то "гурнуо под тепих" :lol: :lol: :lol:vucko":pluyy3cv je napisao(la):Ima li neko neko logicno objasnjenje zasto 1501 koji je prvi dosao u beograd i to dobrih 3-4 nedelje pre 1502 jos nije pusten u saobracaj?Nije vam nista tu sumnjivo?
Не смеш. Зна се ко је за то задужен. Вучко, интервениши. :lool:mekbejn":k4b02zb5 je napisao(la):Jel smem ja? LRT Fijasko!!!
kopmania":1yz2cuh4 je napisao(la):Ima po meni jedna zanimljivost na stanici jednoj na novom beogradu gde se spominje IDEA na najavi, ženi nisu rekli da prodavnica nije IDEJA nego idea
Somi303":aiwpgu3y je napisao(la):Можда 1501 има неки не дај боже проблем за зглобовимаvucko":aiwpgu3y je napisao(la):Ima li neko neko logicno objasnjenje zasto 1501 koji je prvi dosao u beograd i to dobrih 3-4 nedelje pre 1502 jos nije pusten u saobracaj?Nije vam nista tu sumnjivo?
Kokos":w10362la je napisao(la):Mislim da Čuburčev kum treba da postane počasni član Beobuild foruma.
belgrey":i3bmzyq6 je napisao(la):Bolje da se napravi jedan "kum smajli" da čuburac ne mora svaki put da piše celu rečenicu "kako mi je kum rekao" već samo pukne "kum smajlija" i napiše šta je kum rekao.
Александар":2iztbink je napisao(la):Somi303":2iztbink je napisao(la):Можда 1501 има неки не дај боже проблем за зглобовимаvucko":2iztbink je napisao(la):Ima li neko neko logicno objasnjenje zasto 1501 koji je prvi dosao u beograd i to dobrih 3-4 nedelje pre 1502 jos nije pusten u saobracaj?Nije vam nista tu sumnjivo?
Koliko sam ja upoznat na prvom je malo oguljena farba na jednom mestu prilikom istovara. Dok to ne sanira CAF (izgleda kao i da postoje neki problemi oko toga ), ne žele da puste vozilo u saobraćaj.
Cuburac93":1o71jhcj je napisao(la):Ja onaj dan kada je CAF pusten i kad sam cekao da vidim kako rampa radi i kako invalid ulazi sa kolicima i na kraju nista od toga ovaj zatvori vrata i ode. Mene je nekako bilo blam to sto nije mogao da uđe u tramvaj nekako mi je bilo zao, a sto posto i vozaca je bio blam
"KT4YU"":3a65ov4c je napisao(la):Po sto nisam stigao da procitam sve postove od ove nedelje... evo fotke par stvari od danas...
Kupla: postoji na svakom vozilu, i napred i nazad. Stoji savijena i prekrivena s poklopcom:
Konstruise se platforma za odrzavanja vozila tip "Urbos 3", evo fotke trenutnog stanja ovog projekta:
Nisam imao aparat danas (ovo sam preko telefona slikao), ni vremena da slikam jos... sledece sedmice, nadam se da ce biti jos fotke boljeg kvaliteta!