Cuburac93
Higher intermediate
ako sam te ja razumeo ti natovareni tramvaji su bili u pravcu juga
Cuburac93":6tdh0gcv je napisao(la):ako sam te ja razumeo ti natovareni tramvaji su bili u pravcu juga
Kiosk-restoran koji neuspelo imitira tramvaj.Felix55":2i0caj8b je napisao(la):U Novom Sadu se može pronaći čuveni Trčika
Ovo je bila sreća kako je ovaj tramvaj sačuvan zahvaljujući društvu ljubitelja tramvaja iz Niša. . Ovakvih tramvaja je bilo više i korišteni su u Niškoj Banji kao vikendice. 2007 je tadašnji predsednik SO Niške Banje krenuo u uništavanje ovog blaga. Lokalne novine pisale su veoma pozitivno o ovome napominjući kako se 'krenulo u čišćenje olupina' :notok: :rant: Pisao sam nekoliko puta gradu Nišu i Niškoj Banji, naravno bez odgovora.Felix55":2i0caj8b je napisao(la):A u Nišu poslednji njihov tramvaj čeka restauraciju
ZET je pre 2-3 godine dao oglas o prodaji neispravnih Stojadina. Ja verujem da su u GSP-u bili upoznati s time, ali se prave mutavi. Isto tako je Gant oglasio prodaju svojih PCC-a iz '50ih, istih onih koji su vozili u Beogradu, PCC I kojih je grad kupio 1951 (5 komada).Wile E. Coyote":2i0caj8b je napisao(la):А за рестаурацију трамваја, требало би, као што сам рекао, видети кад се у Загребу отпишу стари трамваји, да се докопамо неких за резервне делове за наше.
Neka 201 vrate u prvobitno stanje sa okruglim farovima, a ne sa ovim za jugo/stojadin. Mada ne verujem da će Katice nestati za 10 godina.Wile E. Coyote":2i0caj8b je napisao(la):И још да додам, катицу 201 треба одвојити посебно. За 10 година их више неће бити, а оне су обележиле добар део исторјие Београда.
Нисам знао за то. То је страшно. Вероватно се поносе тиме како су унаказили овог стојадина овде. :bash: Да ли је неко купио те трамваје?Siniša":2queal91 je napisao(la):ZET je pre 2-3 godine dao oglas o prodaji neispravnih Stojadina. Ja verujem da su u GSP-u bili upoznati s time, ali se prave mutavi. Isto tako je Gant oglasio prodaju svojih PCC-a iz '50ih, istih onih koji su vozili u Beogradu, PCC I kojih je grad kupio 1951 (5 komada).
Враћање у првобитно стање се подразумева. Добро, вероватно сам лупио за 10 година, али поента је да тај трамвај треба унапред размишљати да ће једног дана бити музејски примерак.Siniša":2queal91 je napisao(la):Neka 201 vrate u prvobitno stanje sa okruglim farovima, a ne sa ovim za jugo/stojadin. Mada ne verujem da će Katice nestati za 10 godina.