Šta je novo?

Tramvaji

čuo sam da je cafonja danas izašao preko dana na ulicu. primećen u jurija gagarina.

Kafeni viđen večeras oko 21:00 na uglu Đorđa Stanojevića & Agostina Neta kod Siemensove zgrade. Bio je napunjen peskom u džakovima po podu tramvaja, a ekipa je vršila neka testiranja sa dve antene usmerene ka tramvaju. Tramvaj je bio u "offline" modu za vreme testiranja.

U prolasku ka železničkoj pruzi bio je potpuno ugašen, a kada sam napravio polukružno i krenuo opet ka njemu upravo su počeli da ga vraćaju vožnjom unazad u depo.

Evo i nekoliko slika...
imag0181fl.jpg

imag0184xz.jpg

imag0186q.jpg

imag0189f.jpg

коју? седмицу? докле? дај мало детаљније информације, шта се штекаш к'о неки Пироћанац

:D receno je sa autobusi.net da je viđen u jutarnjim satima u bulevaru kralja aleksandra to znaci da je gb 1502 uspesno prosao test

Wile E. Coyote":1wf663aq je napisao(la):
2012":1wf663aq je napisao(la):
Nadajmo se da će 120 godina da se obeleži sa gradnjom Metroa i otvaranjem novih stanica! :kafa:
Не надај се превише... :kafa:

А за рестаурацију трамваја, требало би, као што сам рекао, видети кад се у Загребу отпишу стари трамваји, да се докопамо неких за резервне делове за наше.
Па то само у случају да и Загреб уради исто што и БГ....да баци историјске трамове. Не верујем баш да су они тилики идиоти као ови из ГСП-а
Можемо само да се надамо да јесу....

Они их толико имају да их сигурно неће све задржати. То је шанса да дођемо до којег (по могућству неког од оних који су возили по Београду, па су продати Загребу).

Čuburac, da li to znači da je savladao i onu krivinu kod Taša, pošto nisam znao da je prelazio Savu od nedelje? Okretnica u Ustaničkoj je još pre tri dana pregurana...

Ja sam ga video danas, negde oko pola 7 uveče, i bilo je ljudi unutra, tako da ne znam jeli to bilo testiranje... Sedeo sam u kafiću tačno kod prolaza između Robne Kuće (44blok i 63)..

dziggy":4caktte1 je napisao(la):
meni je ovaj tramvaj jedan od najlepsih koje sam do sada video. zadovoljan sam
Ja nisam dok ne vidim kako se prikaze u praksi,ipak sluzi za javni prevoz a ne gledanje.

Evo za sve koji imaju fetiš na ovaj tramvaj:
Noćas oko 1 je stajao na Pristaništu i onda su ga peli ka Kalemegdanu. Nešto je stajao na ukrštanju s putem iza pumpe, posle ne znam šta je bilo, jer sam morao da nastavim s trčanjem.
Na displeju je pisalo 5 Ustanička.

Jedno pitanje koje nije u vezi sa beogradskim tramvajima tj. bar mislim da nije.

Večeras u 20.00 je preko železničkog mosta kod Ostružnice ( železnička obilaznica oko Beograda ) prošao voz iz smera Batajnice ka Makišu među čijim tovarom je bilo 8 T4 tramvaja .
Po bojama bih rekao da su iz Halea.

Zna li neko za koji grad su namenjeni?

Vrh