Cuburac93
Higher intermediate
Evo neke slike od mene
Moj kum sa njegovom masinom
Moj kum sa njegovom masinom
Из истог разлога што су исекли све Фијате, Гоше, а замало и да исеку Кеца.lento":uwmh99pa je napisao(la):Ne znam zasto ne obnove neku iz Zmijarnika.
Hear, hear!vucko":10gdg4ih je napisao(la):Mislis stranu 16???
Mene brinu strane 12 i 13 jer nemaju pravo da to rade u sluzbenim novinama.Ovo je sekularna drzava :notok:
http://www.railserbia.net/forum/viewtopic.php?f=27&t=4100&start=80"TatraT3"":1v8x1e4g je napisao(la):spanac u probnoj voznji...
[slika sa interneta]
Kako sad to?!?! :shok: Zar nije postojao tender? Koliko se secam, drugi na tenderu je bio Koncar, a ne Siemens. :|Cuburac93":2vpa5fn1 je napisao(la):E da zaboravio sam da kazem da ako se CAF ne pokaze dobro raskidaju ugovor i uzece SIMENS
lento":1cge6zml je napisao(la):Kako sad to?!?! :shok: Zar nije postojao tender? Koliko se secam, drugi na tenderu je bio Koncar, a ne Siemens. :|Cuburac93":1cge6zml je napisao(la):E da zaboravio sam da kazem da ako se CAF ne pokaze dobro raskidaju ugovor i uzece SIMENS
Mislim da je soferka bila novinarska patka. Koncar je ponudio nizu cenu po pojedinacnom tramvaju, ali je CAF imao nizu ukupnu ponudu (tramvaji, rezervni delovi, transport itd.), pa su zato prihvatili tu ponudu. Znam da je na Koncarevu zalbu odgovoreno da je celi proces sproveden pod nadzorom kreditora (ne znam bas ko je dao kredit) i po pravilima Evropske unije. U svakom slucaju, mislim da smo ga ugasili ukoliko se pokaze da CAF otpada, jer ce onda krenuti birokratski proces, koji moze da se otegne, pa cemo nove tramvaje videti ko zna kada.Ronche":8ec42k6g je napisao(la):lento":8ec42k6g je napisao(la):Kako sad to?!?! :shok: Zar nije postojao tender? Koliko se secam, drugi na tenderu je bio Koncar, a ne Siemens. :|Cuburac93":8ec42k6g je napisao(la):E da zaboravio sam da kazem da ako se CAF ne pokaze dobro raskidaju ugovor i uzece SIMENS
Koliko se ja sećam...Končar je bio prvi (pobedio), pa smo se posle žalili zbog čuvene šoferke u obliku slova U (mislim stvarno, koje gluposti) i izabran je prvi sledeći ponuđač, a to je bio CAF...ne sećam se gde je tu bio Siemens. Naravno, pozdravljam što je ipak CAF izabran kao kvalitetniji tramvaj.
lento":1afjj5jw je napisao(la):Kako sad to?!?! :shok: Zar nije postojao tender? Koliko se secam, drugi na tenderu je bio Koncar, a ne Siemens. :|Cuburac93":1afjj5jw je napisao(la):E da zaboravio sam da kazem da ako se CAF ne pokaze dobro raskidaju ugovor i uzece SIMENS