Wile E. Coyote
Advanced
Боцо, та саобраћајница у Батајници је тешка глупост и арчење пара. Надам се да неће бацити паре за њу.
Posto tramvaj dolazi nekim specijalnim kamionima u vise delova,logicno je predpostaviti da ce doci direktno u Centralu negde 3.maja,mada tada nece biti bog zna sta za videti.Verovatno nedelju dana posle dok ga sklope i testirajukopmania":154rn91i je napisao(la):Bilo bi dobro da neko ima tačne i proverene informacije kad i gde će doći
Не праве је још увек... надам се ни да неће.boca-ica":1vanwp0y je napisao(la):Nisam je ja projektovao..... a kad je prave nek je naprave da sutra može da bude i korisna
Moja logika je posto je krenuo jos pre nekoliko dana da ce biti sklopljen 3 maja i biti predstavljen medijima.mastercat":3ryvh9ht je napisao(la):Posto tramvaj dolazi nekim specijalnim kamionima u vise delova,logicno je predpostaviti da ce doci direktno u Centralu negde 3.maja,mada tada nece biti bog zna sta za videti.Verovatno nedelju dana posle dok ga sklope i testirajukopmania":3ryvh9ht je napisao(la):Bilo bi dobro da neko ima tačne i proverene informacije kad i gde će doći
mmm...ovo su tramvaji za bg...ja ne verujem...pa ovo izgleda extra,samo se nadam da nece proci kao sva vozila gsp-a u bg...polomljena i isarana...nothke":3hot7x5b je napisao(la):
iz bloka 70? gradiće novu sekciju pruge i okretnicu?vucko":pgjqljqo je napisao(la):Nece ici u vojvode stepe.icice na 7ici i 13ici(ona ce ici iz bloka 70 preko novog mosta do kalemegdana).
Malo ko zna , zasto su beogradski tramvaji bas crveni, iako to i nije narocito posebno resenje, jer se srece i u nekim drugim gradovima kao na primer u B E C U.vrachar":2vloq411 je napisao(la):Neka sve tramvaje vec jednom ofarbaju u jednu boju, i to ne onu odvratnu plavo-crvenu shemu, vec crveno-belu koja je bila i treba da ostane.