Šta je novo?

Tramvaji

nikad ukinuce je sad im je cilj sto manje tramvajskih linija:vops::kafa::dil:

Nema ni govora o ukidanju trojke, zaista ne mogu da verujem da ljudi još uvek pričaju takve gluposti!! Mislim, pre nego što nešto kažete bilo bi poželjno da znate o čemu pričate! :p

Trojka će malo kasniti jer je potrebno da se ostatak pruge dovede u red, kao i da se završi rekonstrukcija šina na okretnici u Kneževcu ali će SIGURNO proraditi kroz nekoliko nedelja!

posle nove godine jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :vops: :) nadamse samo da nece biti kao onda kad su pricali 100% u novembru

Ja imam (ne) zvaničnu informaciju da bi naša draga linija broj 3 mogla posle više od godinu i po dana da proradi već 25.12. Ovo nije 100 % sigurno. Rekonstrukcija okretnice u Kneževcu se privodi kraju.... Čišćenje šina počinje za 2 dana.

Sta nevalja na pvoj slici

33u4jn6.jpg

Mogao si da pitas i da li je busna prednja desna , pa svi vidimo da fali i treca motka :D
a nevalja to sto rukovodstvo,, naseg saobracajnog preduzeca,, ne obazire se na dobronamerne cinjenice iznete na Beobuild forumu
zapravo ne obaziru se ni na sta, valjda nisu ni pohadjali skolu cije ime si naveo ispod fotke

Meni je prvo zapalo za oko to što tramvaj na liniji 9 ima displej što je retkost. Na toj liniji idu samo švajcarci i raspadnute katice...

3-ka ce proraditi za 15ak dana, kazu. Mada sam ja pre za liniju Kalemegdan - Knezevac.

Матеја Бељан":3tmg96y8 je napisao(la):
3-ka ce proraditi za 15ak dana, kazu. Mada sam ja pre za liniju Kalemegdan - Knezevac.
Ali to se po svemu sudeći 3 ostaje kakva jeste..... To zaključujem po tek postavljenim info tablama kod železničke stanice.... Po njima linija 13 ostaje na Novom Beogradu trajno...

Neka onda uvedu neku liniju od Gospodarske mehane, preko Kalemegdana, do Omladinskog stadiona

za 13 sam se obradovao sto ide do bloka 45 zivela 13-ica :)

Ja bih ukinuo linije 5, 6 i 14, a izmenio 9, pa bi slika bila otprilike ovakva:

2: takt 6 miniuta - katice
3: takt 10 minuta - katice
7: takt 5 minuta - CAF (svi CAF-ovi)
9: takt 8 minuta - svajcarci (trasa: Vozdovac - Pristaniste)
10: takt 8 minuta - katice
12: takt 6 minuta - uparene katice
13: takt 8 minuta - svajcarci (kada se zavrsi most, da ide preko mosta)

Tako bi Bulevarom isla samo linija 7, ali sa pouzdanim taktom i visokokapacitetnim vozilima. Drugi krak te linije bi opsluzivao NBG, a 13 bi bila linija lokalnog karaktera. Posto cemo imati SMART kartice, presedanja ce biti moguca, a predlazem i da se uvede nacin da se svako za koga je dokazano da se parkirao na sinama naplati visoka kazna.

Slazem se u potpunosti samo sto bi ja ostavio da 9 ide do bloka 45 i usput bi vratio liniju 11 koja bi isla preko starog mosta na svakih 30 minuta bile bi katice a 13 bi isao preko novog mosta

Vrh