Wile E. Coyote
Advanced
Па тројка може да се продужи до Богословије (некад је и ишла тако).
rekonstruisali su tu okretnicu? jesi li siguran? meni ona ne liči da je rekonstruisana. ja bi odatle uklonio šine, nemaju nikakvu funkciju, osim da svi živi gaze po njima i akaju amortizereprostorni planer":1pu0yclw je napisao(la):A zasto niko ne pominje aktivirnje okretnice na Zeleznickoj stanici, mislim da bi neke linije i tu mogle da okrecu. I onako je ta okretnica rekonstruisana kad je radjena rekonstrukcija Nemanjine, a nikad se ne koristi...
To je zato sto se ne rade projekti rekonstrukcije, i prilagodjavanje danasnjim potrebama grada,vec se vade prasnjavi prvobitni projektni i oni prekopiraju, jer je tako najlakse. Koliko je samo propusteno stvari da se poboljsa.djakovac":99kkxit7 je napisao(la):Glavni problem te nesrećne okretnice je što ima mogućnost korišćenja samo iz pravca sajma i Nemanjine, odnosno tramvaji koji dolaze iz pravca Novog Beograda i pristaništa ne mogu tu da se okrenu. Najveća nebuloza je to što je prilikom rekonstrukcije Nemanjine (2005) urađen i taj kolosek potpuno identično kao što je i ranije postojao i ako se znalo da će se autobisu okretati tu, pa povrh svega u suprotnom smeru od predviđenog kretanja tramvaja te ga to čini potpuno neuopotrebljivim. Slična greška je napravljena kod Gospodarske mehane i skretnici za Banovo Brdo gde nije iskorišćena prilika da se uradi skretanje sa BB ka Čukarici, što bi puno značilo nakon izgradnje novog mosta na Adi.
Какав идиотизам...ко смишља све те глупости да ми је знати...stf":35scg59m je napisao(la):Ne, cak, stavise, planirana je garaza ispod Trga sa ulazom u Vasinoj. :bash:
Јес', па да се и за 23. век поздравимо са метроом...milanobelgrade":1ialxh3a je napisao(la):Једно можда глупо питање...постоји ли можда нека идеја да се трамвај протера до Трга Републике(колико знам пре 2.св. рата пролазио је тргом) па да се коначно протерају аутомобили оданде и да добијемо нормалан трг?
Strašno, nikad neću prežaliti tu kolor šemu... I baš poslednji primerak su morali da oskrnave :-xdirektor":3eg6qma6 je napisao(la):Tram 268 koji je imao jedinstvenu kolor semu dobio reklamu za neku banku morali su bas njega da prefarbaju :rant:
To je samo folija.direktor":23mnplkc je napisao(la):Tram 268 koji je imao jedinstvenu kolor semu dobio reklamu za neku banku morali su bas njega da prefarbaju :rant:
ja imam ideju, ali od toga nema ništamilanobelgrade":g8x3y1kt je napisao(la):Једно можда глупо питање...постоји ли можда нека идеја да се трамвај протера до Трга Републике(колико знам пре 2.св. рата пролазио је тргом) па да се коначно протерају аутомобили оданде и да добијемо нормалан трг?
Urbanisticki zavod komso.Oni rade i plan sume i prakticno sve ostale planove na nivou grada.Naprimer danas donese odluku da nigde ne treba graditi zgrade vise od 150m do 2021 u bg-u dok samo na jednom mestu ce smeti zgrade visine do 150m i to u bloku 42(gde je sada romvil).milanobelgrade":3rdcx17y je napisao(la):Какав идиотизам...ко смишља све те глупости да ми је знати...stf":3rdcx17y je napisao(la):Ne, cak, stavise, planirana je garaza ispod Trga sa ulazom u Vasinoj. :bash:
Meni je jako interesantna. Da li ste primetili Železničku stanicu Čukarica?Матеја Бељан":2wlkotjs je napisao(la):wow, divna mapa...