jelenabg » 15 Sep 2017 10:28 am[/url]":1coo4aeb]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=477856#p477856:1coo4aeb je napisao(la):
Earthmoving » 15 Sep 2017 11:12 am[/url]":1coo4aeb]a da naših "emotivaca" po svetu ima u milionima koji našima vamo nazad šalju pare. Pa ajde da ne zaboravimo ni tih 99% "emotivaca".
Što se mene tiče, tih 99% što šalju pare ovamo imaju svoj udeo krivice u tome što nam je ovako kako jeste - samo zamaskiraju probleme. Da članovi njihovih porodica ne dobijaju te pare, odavno bi se ovde stvari promenile kukom i motikom i ne bi se ovako lako je*** narod kao što ga je*******u sada (a i ranije).
Mene je kod ovog TC-a jedino radovao dolazak LEGO-a, ali ako je uvoznik isti, onda ni to veze sa vezom nema. Razlika u ceni kod nas i napolju je stravična.
Druga dobra stvar, već je pomenuto, jeste izgradnja depoa za biblioteku. Moram da priznam da je jedini razlog zašto godinama unazad idem u Knez upravo poslednja zgrada u ulici.
Ono što meni upada u oči su izloženi predmeti pronađeni na gradilištu. Koliko videh, toga ima samo ispred ulaza i to tri i po kamena. I sada mene neko treba da ubedi da na jednom od najstarijih lokaliteta Singidunuma i naslednika mu, imamo samo tri i po kamena. Ništa zidine, ništa nešto obimnije kada su predmeti u pitanju. Važi.