BelgradeLove":5psx53xk je napisao(la):Kakvi crni Kinezi u Knezu....Knez treba da bude kraljica svih ulica, da prosto sija i svaki brend treba da se utrkuje da ima lokal u Knezu....jer to je reklama, a u shopping mall-ovima se pravi promet.
Po meni u Knezu treba da budu visi i srednja klasa brendovi, a nikako Terranova i njemu slicni....sa Rajicevom, uredjenjem Robnih kuca i centar i Knez ce zivnuti.....a slag na torti ce biti malo nize Zahin projekat Beko kompleksa.
11030":24x5602i je napisao(la):Ne treba nam zgrada opere, zgrada filharonije, ne daj Boze muzej, ni sa postojecim ne znamo sta cemo, daj nam gospode jos jedan Trzni Centar! Nemoj da nam podaris jos jedan trg, nikako kulturni sadrzaj, daj nam Njujorker, HM, CA i ostale brendove molim ti se. Kad sam ''u radnji'' da ti se zahvalim i za devastiranje Ruskog Cara, Pivnice Kasina, hvala ti i na gradskim fontanama disko stila. Podari nam jos seljacina i dzibera i istrebi i poslednje pristojno mesto za izlazak. Unisti boze rok i blagoslovi farmu i velikog brata.
angry bird":wjvf4dst je napisao(la):Gledajuci ovo shvatio sam nesto zbog cega mi se place. Ovo vreme je uzasno i ovaj svet mi iz dana u dan postaje sve ruznije i nepodnosljivije mesto za zivot. Soping soping soping, pa onda malo faking...Pa opet u soping...Sve sami soping centri i gola dupeta!