mekbejn
Advanced
Brate... Surovo i istinito.Delija":2fg0p0tp je napisao(la):Је*о градску власт која за свог мандата не изгради бар један стакленац.
Brate... Surovo i istinito.Delija":2fg0p0tp je napisao(la):Је*о градску власт која за свог мандата не изгради бар један стакленац.
mekbejn":16qpgcnf je napisao(la):Brate... Surovo i istinito.Delija":16qpgcnf je napisao(la):Је*о градску власт која за свог мандата не изгради бар један стакленац.
razgradjevinar":1v91mm7j je napisao(la):hotel cao..
BelgradeLove":2u1zqxo3 je napisao(la):Verujem da su se nagodili nekako ili sta god......pa niko nije lud da propusti takvu lokaciju !
+1Homer Jay":2ajtx8qa je napisao(la):Znam da se ponavljam ali nije svaki tržni centar Ušće!
Delija":3s9qgskr je napisao(la):Сам концепт је добар,отворени,прозрачни простор итд,али архитектура ми делује превазиђено.
Neće hotel biti naslonjen na zgrade u Rajićevoj već će biti ostavljen prolaz širine uličice iz koje će postojati sporedni ulaz u tržni centar. To se najbolje vidi na ovom planu:
vucko":1dgts1do je napisao(la):Nije mi jasno kako ce pokriti dodatnu saobracajnu opterecenost tu gde se sve ulice smanjuju po preseku i pretvaraju u pesacke?
Delija":1dgts1do je napisao(la):А која саобраћајна оптерећеност у сред пешачке зоне? У околним улицама се већ налазе стотине радњи и кафића па опет строги центар некако функционише.Пар десетина локала неће ништа променити јер сви већ знају да у околним улицама паркинга нема ни за лека.
Vucko je u pravu a vi gresite. Ovo je citat sa sajta:stf":1dgts1do je napisao(la):Уопште не би требало да дође до повећане саобраћајне оптерећености, јер Рајићева дође као продужетак Кнеза и није шопинг мол са концептом Делта града или Ушћа.