Слике 26.12.2015.
Радови напредују, а обилато се користи лепо време. Ради се и суботом и недељом и тако ће бити док год буде лепо време, односно док не буду већи минуси.
Већ се полако назиру обриси улице, а на ткз. десној траци будућег овог дела Тошиног бунара су почели да утабавају шљунак Унимогом и ваљком.
Pogledajte prilog 23
Pogledajte prilog 22
Pogledajte prilog 21
Како ми је шеф градилишта рекао, следеће недеље би требало да почну да копају канале на ивици десне траке, за канализационе цеви, каналиеза електричне водове и све остале подземне инсталације.
Pogledajte prilog 20
Pogledajte prilog 19
Pogledajte prilog 18
Pogledajte prilog 17
И решење од Градског Зеленила за сечу стабала је стигло, тако да се она увелико секу и слажу у неколико гомила, а касније ће бити однешена до складишта Зеленила јер су они и власници тих посечених стабала.
Pogledajte prilog 16
Још има земље која се односи камионима
Pogledajte prilog 15
Pogledajte prilog 14
Помоћ шефа градилишта је добродошла у вађењу камена заглављеног између задњих пнеуматика камиона.
Pogledajte prilog 13
Два петла са својим кокама изашли мало у шетњу по градилишту у потрази за свежим глистама
Pogledajte prilog 12
Пар слика из улице Владимира Назора и то отприлике са места где ће бити будући разделни зелени појас између трака
Pogledajte prilog 11
Pogledajte prilog 10
Pogledajte prilog 9
Pogledajte prilog 8
Pogledajte prilog 7
Pogledajte prilog 6
А ко да не одоли Флиртићћћу кад наиђе да га не слика, кад сам ускочи у кадар
Pogledajte prilog 5
Део према већ завршеном Тошином бунару. Исто сам сликао са места где ће бити разделни зелени појас. У овом делу се још ништа не ради, сем што је посечено дивље растиње, а Зеленило тек треба овде да уђе.
Pogledajte prilog 4
Pogledajte prilog 3
Pogledajte prilog 2
Сликао сам баш са постојећег разделног појаса у Тошином бунару, где треба да се споје нови и „стари“ део улице.
Pogledajte prilog 1
И једна сличица иза ограде из улице Николе Добровића, сам почетак дела Тошиног бунара који се гради
Такође ми је речано да ће садашњи стари део Тошиног бунара бити исто уклоњен од стране овог грађевинског предузећа.