Слике 29. април 2016.
Велики Петак, миран дан, никога на градилишту што је и нормално, само један дежурни радник.
Постављене су пиезо индуктивне петље, за бројање саобраћаја и детекцију односно управљање саобраћајем на овом делу семафорске раскрснице, и то на два места у Тошином бунару, а гледано од правца железничког надвожњака. Први ред петљи су постављене одмах после улаза/излаза из аутоперионице и испред самог семафора. Предпостављам да ће први ред петљи бити за управљање саобраћајем на семафору у овој десној траци, а други ред за бројање и класификацију саобраћаја, а сутра ћу да проверим. На другој слици се види и место где ће бити стуб за соларно напајање ових уређаја.
Pogledajte prilog 29
Pogledajte prilog 28
Pogledajte prilog 27
Pogledajte prilog 26
Саобраћај нормално функционише новом десном траком, нема неке гужве, поштују се постављене табле. Десно скретање из Тошиног бунара у Николе Добровића није могуће, а као што сам већ написао све до завршетка радова до 19.маја саобраћај овом улицом неће бити могућ. Постављена је одговарајућа жичана ограда.
Pogledajte prilog 25
Pogledajte prilog 24
Тротоар и бициклистичка стаза на десној страни улице и скретање из Тошиног бунара у Николе Добровића, као што сам већ рекао, ће бити завршено у уторак/среду
Pogledajte prilog 23
Pogledajte prilog 22
Pogledajte prilog 21
И тротоар и бициклистичка стаза, део код десног скретања из Николе Добровића у Тошин бунар, ће бити завршен до четвртака следеће недеље.
Pogledajte prilog 20
Pogledajte prilog 19
Pogledajte prilog 18
Pogledajte prilog 17
Pogledajte prilog 16
И домаћин куће чије је двориште сад малтене уз тротоар, полако завршава ограду и степениште.
Pogledajte prilog 15
Код улице Владимира Назора извођач радова је самоиницијативно средио место за контејнере за ђубре.
Pogledajte prilog 14
Од улице Владимира Назора па до улаза/излаза у двориште Београдских електрана је посађено дрвеће и остало ниско растиње.
Pogledajte prilog 13
Као што сам рекао раније, извођач радова је самоиницијативно, а то није било предвиђено по пројекту, средио и асфалтирао тротаор од улаза/излаза у двориште Београдских електрана до постојећег тротоара
Pogledajte prilog 12
Поглед од девијације у делу Тошиног бунара према левој траци која треба од сутра да се ради. Аутобуско стајалиште за линије 71 и 601, види се на левој страни слике је поново прорадило.
Pogledajte prilog 11
Део старе улице Тошиног бунара где ће делимично проћи нови део леве стране улице и уличица за скретање према Ерпорт граду.
Pogledajte prilog 10
Pogledajte prilog 9
Pogledajte prilog 8
Овај нама свима познат део старе 1+1 улице Тошин бунар одлази у вечну историју и њиме више нема саобраћаја.
Pogledajte prilog 7
Pogledajte prilog 6
Pogledajte prilog 5
Pogledajte prilog 4
Pogledajte prilog 3
Овај улаз/излаз се исто затвара, он ионако није законито саграђен, како су ми реклим сад ће ићи са друге стране тј. поред хангара, а треба да се у том делу склоне бетонске џерси ограде.
Pogledajte prilog 2
Сутра се настављају земљани радови на другој страни раскрснице
Pogledajte prilog 1
Као што сам горе и рекао, саобраћај нормално функционише, али примећујем да се брже вози овим новим делом. Наравно нова траса, нов асфалт, а и због празника је саобраћај слабији, па је вероватно због тога и овај поршеовац (Порше Карера турбо С) мало брже прошао овим новим делом
.
Хвала на пажњи народе