Šta je novo?

Tošin bunar i Egipatska (Zemunska): proširenje i rekonstrukcija ulica

Odlicna reportaza kao i uvjek +☺
Sto se tice kabla moze biti 2 mil dinara tesko da je evra
i kad se presjece kabal moze da se stavi spojnica
Ugradivali su jednu kod starog dvora slike u temi bg put

Odlicne reportaze :)
Inace ovo za kablove i stetu od 2mil je potpuno nerealno.. Ako se radi o optici tu se samo ubaci novi deo, jeste da ima posla ali nije komplikovano.. Ista prica je i sa bakrom samo je jednostavnije za zamenu..

Zar nemaju one zute trake iznad instalacija?

Хвала :sesir:
Проверићу следећи пут за каблове. Сад их нису у опште оштетили, срећом, а могли су.
Није било никаквих жутих трака изнад инсталација.

Danas (nedelja) ima više radnika nego što smo navikli.
Asfaltom je spojen pravac u smeru ka blokovima, a radi se i na samoj raskrsnici.
Kao da su požurili da završe za sedam dana...

Прва фаза радова на раскрсници са Николе Добровића ће се радити до Ускрса тј. два-три дана пре празника ће бити пуштена у саобраћај заједно са новом десном траком и одмах се затвара стари део Тошиног бунара 1+1 (заувек), а после празника се наставља даљи рад на другој фази раскрснице тј. до УМП-а.

nece biti pre 24.?ne bih rekao..msm da ce i nocu raditi za to...sto je van pameti ako se stvarno i desi...jer ce kvalitet radova biti na dr strani...kao sto se desilo sa prokopom,autoputem kod vladicinog hana i svuda gde se zurilo...
mi koji godinama cekamo ovo prosirenje ne bi voleli da se i nama to desi...
ostaje da se nadamo da se nece zuriti...ali s obzirom da je juce bila nedelja i da je bilo vise radnika nego dr danima,sve mi mirise na zurbu...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=381877#p381877:198dzm88 je napisao(la):
dane bezanija » Mon Apr 18, 2016 9:23 am[/url]":198dzm88]nece biti pre 24.?ne bih rekao..msm da ce i nocu raditi za to...sto je van pameti ako se stvarno i desi...jer ce kvalitet radova biti na dr strani...kao sto se desilo sa prokopom,autoputem kod vladicinog hana i svuda gde se zurilo...
mi koji godinama cekamo ovo prosirenje ne bi voleli da se i nama to desi...
ostaje da se nadamo da se nece zuriti...ali s obzirom da je juce bila nedelja i da je bilo vise radnika nego dr danima,sve mi mirise na zurbu...
Mislis kod Bele Palanke ?
Autoput kod Vladicinog Hana je u super stanju.

Zasto nije trotoar popločan kao ostatak Vojvođanske, nego se asfaltira pa kad pukne cev mora da se seče? Žuri im se zbog izbora...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

U opasnom su cajtnotu pominje se da će im se produžiti radno vreme do 22h.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=381951#p381951:1q4s3t1z je napisao(la):
Nepopravljivi optimista » 18 Апр 2016 04:10 pm[/url]":1q4s3t1z]Zasto nije trotoar popločan kao ostatak Vojvođanske, nego se asfaltira pa kad pukne cev mora da se seče? Žuri im se zbog izbora...

Тако је по пројекту.

Hvala Gaga.

Glupost, jedan deo popločan a nastavak asfalt na trotoaru u istoj ulici. Zamislite da su BK Aleksandra tako radili koje bi to biko sarenilo.

Pa i jesu bka ima razlicit trotar na pocetku pa sredina i na kraju asfalt .Neko nije razmisljao naravno o estetici a mozda drugacije i zbog naziva ulice

nJYOxel.jpg
97oO5Iu.jpg

Ce4PIoF.jpg

AxIH8Sx.jpg

YyUBQ2x.jpg

ZSbcksw.jpg

mNzXp4n.jpg

fAPlHTd.jpg

Слике 19. април 2016.

Десна трака Тошиног бунара од раскрснице са Николе Добровића па скроз до постојеће дела где се спајају нови и стари део Тошиног бунара је сад прекривен и трећим ткз. хабајућим слојем асфалта. Тај слој асфалта је постављен и на раскрсници са Владимира Назора, а и на улазу код зграде Београдских електрана.
Pogledajte prilog 26
Pogledajte prilog 25
Pogledajte prilog 24
Pogledajte prilog 23
Pogledajte prilog 22
Pogledajte prilog 21
Pogledajte prilog 20
Pogledajte prilog 19
Pogledajte prilog 18

Земљани радови на првој фази раскрснице Тошин бунар-Николе Добровића напредују.
Pogledajte prilog 17
Pogledajte prilog 16
Pogledajte prilog 15
Pogledajte prilog 14

Ради се и на спајању тротоара ове две улице. Тротоар на десној страни је асфалтиран целом дужином тј. до зграде Електране, а за бициклистичку стазу ће нешто касније урадити хабајући слој црвеног асфалта. Они којима ће сад куће бити директно уз улицу сређују ограде, а такође и Београдске електране сређују своју ограду.
Pogledajte prilog 13
Pogledajte prilog 12
Pogledajte prilog 11
Pogledajte prilog 10
Pogledajte prilog 9
Pogledajte prilog 8

Од улаза у зграду Београдских електрана сутра почињу да раде тротоар до дела где ће се уклопити са постојећим. У међувремену насипају хумус за зелени појас до постојећих паркинг места. Иначе у овом делу као да је пао снег :D све се бели, има јако пуно оних "маца" које лете на све стране са процветалих канадских топола којих овде има пуно.
Pogledajte prilog 7
Pogledajte prilog 6
Pogledajte prilog 5

Ради се доњи део улице Николе Добровића тј. проширење за трећу траку, односно траку за лево скретање у Тошин бунар.
Pogledajte prilog 4
Pogledajte prilog 3
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1

Радно време неће продужавати јер ионако раде сваки дан до 19 часова, али уколико буде требало неће бити проблема. За време празника неће радити за Велики Петак-29. априла и сам дан Ускрса 01. маја, а радиће у суботу 30. априла и понедељак 02. маја.

Хвала на пажњи народе :sesir:

Prema tvojoj proceni, moze li se reci da ce do 10-og maja sve biti gotovo?

Znaci probili su prvobitni rok...bice to koliko bi ja rekao i vise od 30 dana od tog roka...mi,nestrpljivi smo ocekivali i pre roka zbog extra blage zime...previse sve to traje..znam da ce me neki osuditi ali to je raskrsnica i 300m a mozda i manje ulice

Jedino da su radili u tri smene. Skoro svaki dan se nešto radilo (a ne kao Zmaj Jovina gde nije bilo nikoga na gradilištu).

I ja sam mišljenja (laičkog) da je sve to moglo brže, a ako je istina da su tempirali završetak radova za predizbornu tišinu, a ne stignu - onda mi je baš drago (ja ću izdržati tih mesec dana odugovlačenja).

pa da ne bude da samo kritikujemo..prosetao sam ovim zavrsenim delom trotoara...sve to lepo izgleda...iskreno...slazem se sa @ astrudule da je moglo brze...jer oni su odredili rok a ne mi a dr zima nikad blaza..bukvalno nije moglo da se radi 15 dana od cele zime...sta bi bilo da se nije radio ceo januar i februar...znaci zavrsili bi za vidovdan?ne znam sta da kazem...sada rade brzo ali u pocetku je sve to trajalo i trajalo...na samoj raskrsnici se bukvalno svaki dan vidi napredak...jure izgleda da otvore bar polovinu do nedelje...videcemo...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=382074#p382074:fgrv3i8l je napisao(la):
Nepopravljivi optimista » 19 Апр 2016 09:38 am[/url]":fgrv3i8l]Hvala Gaga.

Glupost, jedan deo popločan a nastavak asfalt na trotoaru u istoj ulici. Zamislite da su BK Aleksandra tako radili koje bi to biko sarenilo.

@Непоправљиви, наставак тротоара у Тошином бунару према Земунској улици су исто од асфалта. Тротари у целој Земунској улицу су исто асфалтни. Једино су у Војвођанској улици тротоари поплочани. Значи ипак је све уклопљено.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=382255#p382255:1pb2u7rz je napisao(la):
astrodule » 20 Апр 2016 11:30 am[/url]":1pb2u7rz]Jedino da su radili u tri smene. Skoro svaki dan se nešto radilo (a ne kao Zmaj Jovina gde nije bilo nikoga na gradilištu).

I ja sam mišljenja (laičkog) da je sve to moglo brže, a ako je istina da su tempirali završetak radova za predizbornu tišinu, a ne stignu - onda mi je baš drago (ja ću izdržati tih mesec dana odugovlačenja).
Нежелим да правдам извођача, али пошто сам активним обиласком и прављења фоторепортажа упознат са проблематиком ево пар чињеница.

Званично, по табли, почетак радова је требало да почне 29. новембра 2015., а завршетак 19.априла 2016.године. Почели су неких 10-15. дана касније, јер су чекали да Градско Зеленило посече своја стабла, али то се није десило. Кренули су да раде негде средином децембра и то су почели оно што су могли, сеча стабала која нису заштићена, одношење шута и свега и свачега, сређивање септичких јама,...Истовремено су чекали да добију дозволу за сечу стабала од Зеленила, али дозволе никако није било и ту се изгубило у времену. Ту су имали озбиљних проблема, али су након сече тих стабала успели донекле да смање заостатак у времену, али не пуно. Заостатак у радовима се осетио и при проналажењу разноразних подземних инсталација која су била не обележена у постојећим плановима, па док се тражила и ту дозвола за измештање, па тек онда измештање итд., и све скупа морали су да траже додатних месец дана за радове. Иначе нису темпирали завршетак радова за предизборну тишину, о томе и не размишљају :kk:

Значи све у свему, све ће бити готово за Дан Младости :D :) (ха, ха, мало симболике :wink: ).

Vrh