[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=382255#p382255:1pb2u7rz je napisao(la):
astrodule » 20 Апр 2016 11:30 am[/url]":1pb2u7rz]Jedino da su radili u tri smene. Skoro svaki dan se nešto radilo (a ne kao Zmaj Jovina gde nije bilo nikoga na gradilištu).
I ja sam mišljenja (laičkog) da je sve to moglo brže, a ako je istina da su tempirali završetak radova za predizbornu tišinu, a ne stignu - onda mi je baš drago (ja ću izdržati tih mesec dana odugovlačenja).
Нежелим да правдам извођача, али пошто сам активним обиласком и прављења фоторепортажа упознат са проблематиком ево пар чињеница.
Званично, по табли, почетак радова је требало да почне 29. новембра 2015., а завршетак 19.априла 2016.године. Почели су неких 10-15. дана касније, јер су чекали да Градско Зеленило посече своја стабла, али то се није десило. Кренули су да раде негде средином децембра и то су почели оно што су могли, сеча стабала која нису заштићена, одношење шута и свега и свачега, сређивање септичких јама,...Истовремено су чекали да добију дозволу за сечу стабала од Зеленила, али дозволе никако није било и ту се изгубило у времену. Ту су имали озбиљних проблема, али су након сече тих стабала успели донекле да смање заостатак у времену, али не пуно. Заостатак у радовима се осетио и при проналажењу разноразних подземних инсталација која су била не обележена у постојећим плановима, па док се тражила и ту дозвола за измештање, па тек онда измештање итд., и све скупа морали су да траже додатних месец дана за радове. Иначе нису темпирали завршетак радова за предизборну тишину, о томе и не размишљају :kk:
Значи све у свему, све ће бити готово за Дан Младости
(ха, ха, мало симболике :wink: ).